המבורגר עדשים טבעוני

26 לדצמבר, 2017

דלג למתכון המבורגר עדשים טבעוני

ערב טוב!

אוקי אוקי, אז החיים שלי נהיו מטורפים. 

 

פרץ מטורף של יצירתיות ועשייה השתלט עלי בעקבות גילוי הוידיאו ואני פשוט בטרפת. 

 

הבית שלי הפך להראות כמו סטודיו לצילום וכל מקום שהולכים יש חשש להתקל בחצובה, עדשה, או מסך מחשב. 

 

אבל, אני נהנית מכל רגע! 

 

זה עולם חדש וזה כל כך כיף ללמוד.

 

אני יודעת שיש לי עוד המון המון להשתפר אבל היי- יחסית לזה שזה רק הוידאו השלישי אני במקצה שיפורים משובח למידי. 

 

כל יום אני קמה בבוקר עם רעיון חדש מה להכין לכם, היום התעוררתי ממש מוקדם ומרוב רעיונות לא הצלחתי לחזור לישון… 

 

אני אשמח לשמוע מכם איזה וידיאו הייתם רוצים לראות כי יש לי כל כך הרבה רעיונות שאני כבר לא יודעת מה להחליט. 

 

חוץ מזה שבוע הבא קורה משהו די מרגש, אני מחכה בקוצר רוח לספר לכם אבל עוד לא 🙂 

 

ומה היום במתכון? 

 

המבורגר עדשים טבעוני

 

הרבה מכם מבקשים ממני מתכונים קלים. 

 

זה כיף להכין מתכונים קלים אבל אני תמיד מתפתה להוסיף עוד איזה תבלין ועוד איזה מרכיב כדי להפוך כל מנה למושלמת ומיוחדת. 

 

היום ממש נלחמתי בעצמי להשאר הכי פשוט שרק אפשר. 

 

הכנתי לכם בורגרים טבעוניים הכי קלים להכנה בעולם, והאמת? התוצאה ממש ממש טעימה! 

 

למרות שרציתי להוסיף כזה וכזה וכזה כדי שיהיה יותר כזה וכזה וכזה- לא הוספתי, ואני ומתן ליקקנו את האצבעות. 

 

אז אני שמחה ממש לחלוק אתכם מתכון פשוט בכלום זמן הכנה להמבורגר טבעוני מזין ומפנק. 

 

יש!

 

המבורגר עדשים טבעוני

share on whatsapp

המבורגר עדשים טבעוני

הכנות

10 דקות

בישולים

25 דקות

מתי מוכן?

עוד 35 דקות

מה צריך?

בורגרים 5-6 חתיכות (הערות והמרות בתחתית המתכון)

2 וחצי כוסות עדשים שחורות מבושלות

 

1 כוס שיבולת שועל

 

1 בצל חתוך לרבעים

 

חופן פטרוזיליה וכוסברה קצוצות

 

2 שיני שום כתושות

 

3 כפות שמן

 

1 כף פפריקה מעושנת

 

1 כפית כמון

 

מלח, פלפל על פי טעם

מה עושים?

בורגרים

להדליק תנור על 180 מעלות

 

להניח את כל המרכיבים במעבד מזון

 

לעבד לתערובת אחידה

 

לשמן ידיים ולהכין בורגרים שמנמנים- להדק טוב טוב

 

להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה

 

לאפות 20-25 דקות עד שיציב 

 

להגיש חם

הערות והמרות:

  • את העדשים אפשר להחליף בכל קטניה אחרת (שעועית וכדומה)
  • את שיבולת השועל אפשר להחליף ב 1/2 כוס קמח עדשים, להוסיף עוד רק במידת הצורך
  • את השמן שבתוך הבורגרים אפשר להחליף בטחינה
  • אפשר לשדרג עם נוזל מעושן ועוד תבלינים כאהבת נפשכם
  • אפשר להקפיא, ממליצה לפני אפייה

 

 

Scroll To Top

כל הזכויות שמורות לאתר TivonEat