סדנת בישול יפני טבעוני

בסדנא נלמד להכין מגוון מנות יפניות טבעוניות מסורתיות ונגלה את סודות המטבח היפני המרתק:

  • גיוזה במילוי מסורתי
  • סטייק טופו מדהים במרינדת מיסו ומייפל
  • פטריות בקרם גומא (סומסום) בליווי אטריות סובה 
  • יאקי אוניגרי במילוי בטטה במרינדה עשירה ואבוקדו 
  • פודינג תה ירוק בקקאו מיוחד במינו 

פרטים נוספים: 

  • מיקום: תל אביב, שוק לוינסקי 
  • מחיר: 280 שקלים (10% הנחה לחיילים וסטודנטים)
  • שעות: בוקר- 10:00-13:45
    ערב- 22:15- 18:45 

התאריכים הבאים:

יום שלישי ערב 21/11- נותרו 3 מקומות

לפרטים נוספים והרשמה:

0502323428

שקמה 🙂

שליחת הודעה בפייסבוק  

שליחת הודעה במייל- tivoneat@gmail.com

משתתפים ממליצים:

תודה ענקית על מתכונים גאוניים, על סדנת בישול נהדרת ועל שאת כזאת חייכנית ומקסימה! הבלוג שלך תמיד עושה לי חשק לבשל והתוצאה תמיד מדהימה. בסדנת הבישול היפני למדתי המון, היה כיף וטעים! מחכה לסדנאות הבאות �

Posted by Hadar Arad on Monday, January 9, 2017

גלריית תמונות:

Scroll To Top

כל הזכויות שמורות לאתר TivonEat