GIFT CARD התחבר/י

פאי שוקולד ודובדבנים טבעוני


היי לכולם!

זוכרים שסיפרתי לכם שאני ונטלי הכנו לכם 2 מתכונים טבעוניים מדהימים ביחד? 

אז הראשון כידוע היה הקראמבל ענבים המטורף. 

והשני כאן לפניכם חברים, הוא פאי שוקולד ודובדבנים שאני לא יודעת מה הוא יותר, יפה או טעים. 

בבוקר כשקבענו אני ונטלי לצלם הלכתי לסופר לקנות מצרכים. אמרנו שנלך על פירות אבל לא ידענו איזה. 

נטלי כך התברר לי, חולת דובדבנים משוגעת ואני, כך התברר לנטלי, אלרגית לדובדבנים. שילוב מנצח… ? 

החלטנו להכין פאי שוקולד בקישוט דובדבנים כך שמי שרוצה לאכול את כל הדובדבנים יוכל, ומי שאלרגי (נגיד, אני) יוכל לאכול רק את השוקולד. נהדר!

וזה מה שקרה. יצא לנו פאי יפייפה, מרשים, מפנק ושוקולדי להפליא.

אני בטוחה שתהנו… 

טארט שוקולד ודובדבנים טבעוני

הכנות שלב ראשון- תחתית

במעבד מזון להניח:  

1/2 2 כוסות תערובת אגוזי לוז, אגוזי מלך, שקדים 

4 כפות ממרח תמרים

50 גר שוקולד מריר שבור גס 

2 כפות אבקת קקאו

1/2 כוס שיבולת שועל

קורט מלח

לעבד לתערובת אחידה לחלוטין. 

להעביר לתבנית 22-24 ס"מ משומנת היטב. 

לרפד לתחתית ולדפנות ולהכניס למקרר. 

טארט שוקולד ודובדבנים טבעוני

הכנות שלב שני- מילוי 

בסיר קטן להמיס יחד:  

150 גרם שוקולד מריר 

2/3 כוס קרם קוקוס קשה 

להוציא את התבנית מהמקרר ולהעביר את המילוי לתבנית. 

טארט שוקולד ודובדבנים טבעוני

שלב שלישי- סבלנות… 

להחזיר את התבנית למקרר ולתת לה לשבת שם לפחות שעתיים להתייצבות. 

לאחר שעתיים ורק לפני הגשה, להוציא את התבנית ולקשט בערימת דובדבנים טריים. 

טארט שוקולד ודובדבנים טבעוני

שלב אחרון- הגשה 

אם השתמשתם בתבנית נשלפת אז בעדינות להוציא את העוגה מהתבנית. 

אם לא, אז להגיש בתוך התבנית. 

לחתוך לפרוסות ולהגיש מיד. 

טארט שוקולד ודובדבנים טבעוני

מדהים

אני ממש ממש אוהבת את העוגה הזו. 

פחות בגלל השוקולד כי אתם יודעים הריי שאני לא חובבת גדולה, אלא יותר בגלל הפשטות. 

כל כך קל להכין והיא כל כך מרשימה ועשירה שזה פשוט מדהים. 

תהנו וד"ש מעוגיו.נט ?

טארט שוקולד ודובדבנים טבעוני

פאי שוקולד ודובדבנים טבעוני


הכנות
20 דקות
בישולים
שעתיים קרור
מתי מוכן
עוד שעתיים וקצת

מה צריך

תחתית (תבנית נשלפת 22-24 ס"מ) 

1/2 2 כוסות תערובת אגוזי לוז, אגוזי מלך, שקדים

4 כפות ממרח תמרים

50 גר שוקולד מריר שבור גס

2 כפות אבקת קקאו

1/2 כוס שיבולת שועל

קורט מלח

מילוי 

150 גרם שוקולד מריר 

2/3 כוס קרם קוקוס קשה 

קישוט 

חופן דובדבנים טריים 

מה עושים

תחתית

להניח את כל המרכיבים במעבד מזון

לעבד לתערובת אחידה לחלוטין

להעביר לתבנית משומנת היטב

להדק לתחתית ולדפנות

להכניס למקרר

מילוי

בסיר קטן להמיס יחד שוקולד וקוקוס

להוציא את התבנית מהמקרר

להעביר את המילוי לתבנית

להחזיר למקרר לשעתיים לפחות להתייצבות

או חצי שעה במקפיא

קישוט והגשה

כשהעוגה התייצבה ורק ממש לפני הגשה

להוציא את התבנית מהמקרר

לקשט בדודבדנים בנדיבות

להגיש מיד



בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים
רוצים ללמוד
לבשל טבעוני?
מגוון סדנאות בישול
מחכות לכם כאן-
לפרטים נוספים