פנקוטה טבעונית

1 לינואר, 2018

דלג למתכון פנקוטה טבעונית

היי! 

 

אז… שנה ארזחית טובה לכולם!

 

איזה כיף זה שנה חדשה 🙂 

 

איך אני אוהבת את התקופה הזו, אוהבת שהימים מתחלפים, ששנה חדשה מתחילה. 

 

אני תמיד מנצלת את הזמן הזה כדי ללהכנס קצת פנימה.

 

לחשוב ולהרהר וכמעט מידי שנה אני מחליטה החלטה לשנה החדשה. 

 

איזה שהוא משהו, אחד, שאני רוצה לעשות יום יום במשך השנה הקרובה.

 

שנה שעברה החלטתי החלטה ב 23:55 בלילה ואני שמחה להגיד שדבקתי בה- 365 ימים רצוף.

 

את 2017 סיימתי אתמול בצורה מושלמת, בשיעור יוגה עם נגינה ושירה חיה.

 

שיעור מכוונן לשנה החדשה וזו שעברה שהיה כולו מדוייק להפליא.

 

במהלך המנוחה התבהר לי מה אני מאחלת לעצמי לשנה הקרובה ומה הדבר שאני מקווה לעשות כל יום בשנה הזו.

 

כשחזרתי הביתה בסביבות תשע, חיכה לי בבית שולחן ערוך, עם המנה שאני הכי אוהבת, בקבוק יין ואיש אחד יפה ומיוחד עם חיוך גדול. 

 

איזה כיף 🙂

 

פנקוטה טבעונית

 

קמתי ל 2018 עם חיוך על הפנים וחיוך בלב.

 

בצפייה והתרגשות למה שתביא איתה השנה הזו- לעשייה, ליצירה, להרפתקאות, לחוויות, וללא נודע.

 

ב 2017, אתם הייתם חלק עצום בחיים שלי, חלק שקשה לי אפילו לתאר אותו במילים.

 

אני מתרגשת ממה שעוד נחלוק יחד בשנה החדשה שהתחילה היום ואני מודה לכם על כל רגע בשנה החולפת.

 

אתם חלק בלתי נפרד מהבלוג, והבלוג הזה הוא הבית שלי!

 

אז איך נחגוג את השנה החדשה? עם משהו מתוק מתוק וטעים במיוחד-

 

פנקוטה טבעונית בשלושה טעמים שונים.

 

תהנו, אוהבת אתכם.  

 

פנקוטה טבעונית

 

share on whatsapp

פנקוטה טבעונית

הכנות

5 דקות

בישולים

5 דקות

מתי מוכן?

עוד שעתיים קרור

מה צריך?

פנקוטה (3 מנות) – הערות והמרות בתחתית המתכון

1/4 כוס מים 

 

1 כפית אבקת אגר אגר 

 

2 כוסות קרם קוקוס 

 

1/3 עד 1/2 כוס סירופ אגבה 

פירות יער 

1/4 כוס מיקס פירות יער 

 

1 כף סילאן

 

חופן פיסטוקים שבורים 

תותים 

1/4 כוס תותים מעוכים 

 

1 כף סירופ אגבה 

 

חופן קוקוס טחון 

חמאת בוטנים ושוקולד 

2 כפות חמאת בוטנים

 

1 כף סירופ מייפל

 

חופן שוקולד מריר שבור 

 

חופן בוטנים קלויים 

 

מה עושים?

פנקוטה

בסיר נונסטיק לערבב מים ואגר אגר על אש בינונית 

 

להוסיף קרם קוקוס ואגבה ולערבב

 

להביא לרתיחה ולבשל על אש גבוהה 2 דקות 

 

להעביר לשלושה כלים של סופלה משומנים מעט

 

להכניס למקרר לשעתיים לפחות 

קישוט והגשה 

בעזרת סכין חדה בעדינות לשחרר את הדפנות של הפנקוטה מהכלים 

 

להפוך את הכלי על צלחת ולשקשק עד שהפנקוטה נופלת

 

אם היא לא נופלת אפשר ממש בעדינות להעזר עם היד ולדחוף אותה החוצה מאחת הדפנות *

 

לקשט בנדיבות כאהבת נפשכם ולהגיש מיד 

הערות והמרות: 

  • ככול שקרם הקוקוס יהיה עם יותר אחוזי שומן ככה הפנקוטה תהיה יותר מפנקת 
  • אין צורך להפריד את הקרם 
  • לא ממליצה להחליף את קרם הקוקוס בחלבים טבעונים כי הם דלילים מאוד 
  • אפשר להחליף את סירופ האגבה במייפל או סוכר 
  • אם אתם משתמשים בשבבי אגר אגר ולא אבקה- יש לשים 2 וחצי כפיות 
  • אגר אגר חייב לרתוח כדי לעבוד- חשוב לתת לתערובת להגיע לרתיחה
  • אם הפנקוטה מסרבת לצאת מהכלי, טבלו את החלק התחתון של הכלי ל 10 שניות במים רותחים ואז נסו שוב

Scroll To Top

כל הזכויות שמורות לאתר TivonEat