רוסטביף טבעוני

16 לאוקטובר, 2017

דלג למתכון רוסטביף טבעוני

היי אהובים

וואו איך התגעגעתי אליכם! איך התגעגעתי למתכונים, לצילומים, לרעיונות, לבישולים! 

 

היה כיף החופש אני לא אגיד שלא, היה טוב ומדוייק לנוח וזה נתן לי המון זמן לצבור כוחות ורעיונות חדשים. 

 

אבל, התגעגעתי 🙂 

 

כבר ביום שבת בבוקר שידעתי שהנה עוד רגע מגיע מחר ואני מתחילה לעבוד על המתכון הבא, התחלתי להתרגש. 

 

רציתי כבר שיגיע מחר שאני אוכל לחבר את המצלמה לחצובה, להתחיל לחשוב על הסטיילינג של התמונות, להתחיל לבשל ולסדר הכל לצילומים… 

 

זה גרם לי להבין כמה אני אוהבת את מה שאני עושה, כמה כיף זה להתרגש מהיצירה והעבודה. 

 

בחודש הזה של החגים, עברו לי המון רעיונות לדברים חדשים לבלוג. 

 

כל פעם שנתקלתי במשהו שעניין אותי ישר הוספתי לרשימה.

 

בכלל ניצלתי את הזמן הזה לעבודה מאחורי הקלעים ואת התוצאות אתם תראו בקרוב… 

 

רוסטביף טבעוני

 

בכל מקרה, מכל הדברים שעלו לי לראש בתקופה הזו היה משהו אחד שהכי תפס אותי. 

 

התחשק לי ממש להכין משהו מפטריות, אבל משהו מטורף כזה שיתן להן כבוד.

 

היה יום אחד שכבר כמעט התחלתי לעבוד על המתכון ואז ירד גשם והרגיש לי שהרבה יותר בא לי מרק.

 

אבל הנה, נגמרו החגים וגם הגשם לא באמת נשאר ואני קמתי בבוקר וכבר בתשע וחצי הייתי בשוק עם שקית פטריות ענקית ביד.

 

וזהו התוצאה- רוסטביף טבעוני משלושה מרכיבים בלבד!

 

תהנו, זה מטורף 🙂

 

רוסטביף טבעוני

 

share on whatsapp

רוסטביף טבעוני

הכנות

5 דקות

בישולים

15 דקות

מתי מוכן?

עוד 20 דקות

מה צריך?

800 גרם  עד 1 קילו פטריות יער (הרחבות הענקיות)

 

2 כפות רוטב סויה 

 

1 כפית פפריקה מעושנת או נוזל מעושן 

מה עושים?

להוריד את הרגל הענקית שמחברת את צרור הפטריות

 

לחתוך חתכים גסים בפטריות ולהניח על מחבת נונסטיק רחבה על אש גבוהה

 

להניח מעל הפטריות מחבת או סיר כבדים מאוד

 

למעוך את הפטריות 5 דקות- מידי פעם להפעיל לחץ על הסיר שהפטריות ימעכו ממש טוב 

 

להפוך את הפטריות ולמעוך שוב 5 דקות לפחות 

 

לערבב בקערית רוטב סויה ופפריקה ולטפטף מעל הפטריות 

 

לערבב ולהניח שוב את הסיר מעל- למעוך טוב טוב 2-3 דקות עד שהפטריות צרובות לחלוטין 

 

להגיש מיד, יאמי 

החלפות והערות:

  • המתכון עובד הכי טוב עם פטריות יער, ממליצה לא להמיר 
  • אפשר להוסיף איזה תיבול שאתם אוהבים- גריל, שווארמה וכדומה 
  • ממולץ להכין ממש לפני הגשה ולא מראש 

 

 

תגיות:
Scroll To Top

כל הזכויות שמורות לאתר TivonEat