היי כולם 🙂
אמא שלי ביקשה ממני שאני אספר לכם את הסיפור כמו שהוא היה אז אני מספרת!
בשבוע שעבר, כמו שכבר סיפרתי לכם, נפגשנו כל המשפחה לפיקניק.
כהרגלם של ההורים שלי, הם הביאו איתם פירות מהעצים שבמושב, והפעם, פסיפלורה.
בגינה יש להם עץ (שיח?!) פסיפלורה ענקי שכל שנה מניב כמויות לא נורמליות של פרי, שההורים שלי כמובן לא יכולים לאכול לבד.
אז בכל הזדמנות שיש, בתקופה הזו של השנה, כולנו מקבלים שקיות עמוסות פסיפלורות מתוקות ויפות.
הפסיפלורות שלי, נחו פה במטבח כמה ימים ולא החלטתי מה להכין איתן.
ואז אמא שלי שלחה לי הודעה- מה את עושה עם הפסילורות שנתנו לך? אני חייבת רעיונות מה לעשות עם כל הפרי הזה!
אז קמתי מיד והתחלתי להכין, ומה שיצא כך יצא- ארטיק פסיפלורה עם יוגורט קוקוס טבעוני והפתעות גרנולה מתפצפצות.
עכשיו אני רק צריכה לעשות איכשהו משלוח לאמא שלי 🙂
תהנו!
נ.ב
לכל מי שנבהל, כן, הפורמט של גוף הפוסט השתנה… 🙂
ההערות שלי על ההכנות, המרות, החלפות וכו' עברו בצורה מסודרת ומאורגנת לתחתית המתכון.
משתדרגים!