GIFT CARD התחבר/י

בונבוניירה טבעונית


חג אהבה שמח לכולם 🙂

במחינתי, אין מספיק ימים בשנה שאנחנו חוגגים בהם אהבה. 

אם היתה לי אפשרות להוסיף חגים ללוח השנה הלועזי והעיברי ולכל שאר לוחות השנה של העולם, הייתי מוסיפה חגי חיוכים, חגי צחוק, חגי שמחה, חגי קבלה, חגי רוגע ואפילו חגי פרפרים. למה לא?

יש לנו כל כך הרבה סיבות לדאוג ולהיות לחוצים שלפעמים אני מסתכלת סביבי ורוצה להגיד לכולם- רגע רגע, אבל שכחתם לאהוב. 

על המקרר אצלנו בבית יש לוח גיר שאני ומתן כותבים עליו הודעות אחד לשני ומשפטים שחשוב לנו לזכור. 

כבר שבועיים כתוב שם משפט שמתן כתב- אושר זו בחירה. 

זה כל כך פשוט וכל כך מדוייק. ואולי זה נשמע קיטש ודביק אבל יש באימרה הזו כל כך הרבה כוח. 

לדעתי, אושר לא נמצא בשום מקום אחר חוץ מעמוק אצלנו ואיזו אנרגיה שאנחנו נבחר לייצר שם בפנים, ככה יראו החיים שלנו, היומיום שלנו ומערכות היחסים שלנו. 

אז למה שלא נייצר המון אהבה? תאהבו את עצמכם, את העולם, את הבריאה, את מה שמסביבכם ואת מה שמתחבא עמוק בפנים. 

ושתדעו לכם, שגם אני אוהבת אתכם מאוד. 

עד כדי כך, שהכנתי לכם בונבוניירה טבעונית 🙂 

בונבוניירה טבעונית

בונבוניירה טבעונית


הכנות
20 דקות
בישולים
ללא
מתי מוכן
עוד 20 דקות

מה צריך

מילוי (12-15 כדורים)

1/2 1 כוסות קשיו טבעי (לא מושרה)

1/2 כוס שקד קלוף

1 כף שמן קוקוס נוזלי

2-3 כפות סירופ מייפל / אגבה / סילאן 

1/2 כוס קוקוס טחון 

למילוי שוקולד- 1 כפית אבקת קקאו 

למילוי ורוד- 1 כף מיץ רימונים / סלק / אוכמניות 

ציפוי שוקולד

100 גרם שוקולד מריר מומס 

ציפוי ורוד

1/2 כוס קוקוס טחון 

1 כף מיץ רימונים / סלק / אוכמניות 

קישוטים

אגוזים, בוטנים, שוקולד צ'יפס מריר /לבן וכו'… 

מה עושים

מילוי

להניח את כל המרכיבים מלבד הקקאו והמיץ במעבד מזון

לעבד 3-4 דקות, לגרד את הדפנות מטה במידת הצורך

לתת למעבד לעבוד על לקבלת תערובת בצקית

לחלק את המילוי לשני חלקים שווים

לאחד להוסיף קקאו ולערבב טוב

לשני להוסיף מיץ ולערבב טוב

לכדרר לכדורים קטנים ולהניח במקרר 10 דקות

ציפוי שוקולד

בבאן מרי או מיקרו להמיס 100 גרם שוקולד מריר

לזרוק כדור לשוקולד ובעזרת מזלג לטבול מכל הכיוונים

להניח את הכדור המצופה על מנג'ט ולקשט

ציפוי ורוד

בקערית לערבב קוקוס ומיץ עד לקבלת קוקוס ורוד

לזרוק כדור לקערית ולגלגל בציפוי

להניח על מנג'ט ולקשט

לשמור בכלי סגור בקרור

הערות והחלפות:

  • את הקשיו והשקד אפשר להחליף בכל אגוז אחר
  • את הקוקוס אפשר להחליף בשקד טחון
  • לצבע ורוד חזק יותר, אפשר להוסיף 1 פטל / אוכמנייה טרי מעוך


בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים