שלום כולם
אז השבוע, כמו שמידי פעם אני אוהבת לעשות שאלתי אתכם בפייסבוק ובאינסטגרם מה הייתם מעדיפים שאני אכין לסופ“ש הקרוב.
קינוח טבעוני עם חמאת בוטנים או קינוח טבעוני עם שוקולד.
המאבק היה צמוד.
בפייסבוק כמעט 23 שעות חמאת בוטנים הובילה ובגדול, ואז בשעה האחרונה של הסקר, חל מהפך ופתאום השוקולד עבר ואפילו ניצח!
באינסטגרם חמאת בוטנים הובילה בהרבה אבל לקראת הסוף ניצחה רק באחוז אחד.
אבל מה שהיה הכי מעניין זה שחוץ מכמות ההצבעות הנהדרת שלכם, קיבלתי מכם ממש הרבה הודעות ותגובות שכולן אמרו את אותו הדבר- שילוב של שניהם!
אני חייבת להגיד שמאוד הצחקתם אותי עם ההודעות, חלק מהאנשים שלחו גיפים ממש מצחיקים וכל מיני תפילות ותחנונים ממש משעשעים.
תודה על כל התגובות וההשתתפות הנלהבת!
בכל מקרה… חשבתי וחשבתי מה עושים במקרה כזה שיצא כמעט תיקו אבל לא תיקו באמת?
ומה לעשות עם כל ההודעות שלכם? וכל האנשים שכל כך רצו 'גם וגם'?
ואז החלטתי. אני אעשה שילוב אבל לשם שינוי במתכונים לקינוחים עם שוקולד וחמאת בוטנים- חמאת הבוטנים תהיה גולת הכותרת והשוקולד יהיה התוספת.
ובאמת ניגשתי להכנות.
מה שהכי התחשק לי להכין היה מתכון טבעוני לבלונדיז. מי שלא מכיר בלונדיז זה ממש כמו בראוניז רק בהיר.
זה לא מאוד חזק בארץ אבל ממש חזק בלונדון ואוסטרליה ושות'.
אפשר להכין אותם משוקולד לבן טבעוני, משקדיה או מרציפן, מטחינה- חלבה וכו כו.
העיקר שיהיה בהיר, רך וטבעוני 🙂
אני כפי שהבנתם הלכתי על חמאת בוטנים.
וגם, בגלל שאנחנו במין חודש כזה, התחשק לי ממש להכין מתכון נטול גלוטן.
אני חייבת להגיד לכם, שאני קצת מתקשה עם קמחים נטולי גלוטן. אני אישית אוכלת בבית רק כוסמין.
כשאני קוראת את המרכיבים על החבילות של הקמחים נטולי הגלוטן זה קשה להתעלם מכמות העמילנים האנסופית שיש בהם.
אז אני תמיד הולכת על שילובים אחרים כמו קמח שקדים, קמח אורז וכדומה.
הבעיה היא שמתכונים ללא גלוטן הם לרוב מאוד רגישים ועדינים וגם המתכון הזה הוא בדיוק אותו דבר.
אז בבקשה תהיו איתו מאוד עדינים.
אם לא משנה לכם גלוטן, אתם יכולים בשמחה להכין את המתכון הזה גם עם קמח ויש הוראות בתחתית המתכון.
אז זהו להיום, מקווה שתהנו, ונתראה היום בערב בקונגרס, אתם באים כן?! 🙂