היי היי
אוקי אז עוד חג בפתח.
סוכות הוא מין חג כזה שתמיד מרגיש לי שלא מתכוננים אליו כמו שצריך.
אני לא יודעת אם אתם מבינים למה אני מתכוונת.
בעוד שראש השנה כבר חודש לפני יודעים לאן הולכים לערב חג, בסוכות מרגיש אפילו יומיים לפני זה לא ממש ברור אם הולכים ולאן.
דווקא סוכות בעיני הוא חג הרבה יותר מגניב מראש השנה.
כל הקונספט הזה של הסוכה הוא ממש חמוד, גורם לי לחשוב על טיולים בהודו ועל סיני 🙂
אבא שלי כל שנה עד לא מזמן היה בונה סוכה וסבא שלי שנפטר לפני שנתיים היה עד גיל 93 ישן בסוכה למשך כל חג סוכות!
אז אני אומנם לא ישנתי אף פעם בסוכה של סוכות אבל אני אוהבת את הריח של האקליפטוסים בסכך ואת ההרגשה שהגשם מתקרב.
ואם כבר מדברים על משפחה, חלקכם אולי כבר יודעים שאמא שלי היא חלק מאוד גדול בהוויה של הבלוג.
במיוחד בחגים. לפני כל חג אני מתקשרת להתייעץ איתה לגבי איזה מתכונים להעלות לבלוג לקראת החג הקרב ובא.
הרבה מאוד מהמתכונים שעלו כאן בשלל החגים היו בעצת או בהשראת אמא שלי.
וסוכות הוא לא יוצא דופן.
אתמול התקשרתי לאמא לשאול אותה מה היא היתה מגישה בסוכות לערב החג.
היא אמרה לי ככה- אורז פרסי מתקתק וחבושים אפויים בתנור.
חשבתי וחשבתי ואמרתי לעצמי…. מה אם.. נגיד… אני אחבר את שני המתכונים האלו יחד?
ואתם כבר מבינים לאן זה הולך.
חבושים ממולאים באורז פרסי מסורתי.
חג שמח 🙂