סלט טבולה טבעוני


היי אהובים 

אז איך עבר החג שלכם? ארבעת הימים האלו עברו לי ממש מהר. 

 

הספקתי קצת מכל דבר, משפחה, חברים, בישולים, מסעדות (הרבה!) ואפילו קצת לנוח… 

 

ומעבר לדברים הרגילים יש לי שני דברים שאני רוצה לספר לכם על החוויה שלי בחג.

 

הדבר הראשון שאני רוצה לחלוק אתכם הוא זה שהייתי קצת בהלם.

 

מיום ראשון שלפני החג ועד יום חמישי, כמות ההודעות שקיבלתי מכם היא פסיכית!!

 

בין אם זה לשאול שאלות על מתכונים ובין אם זה להתייעץ בבניית התפריט לחג, הכל מהכל והכל.

 

בימים שלפני החג קיבלתי מאות הודעות שקשורות להכנת אוכל טבעוני וכל כך שמחתי לעזור.

 

בימים שאחרי החג לא הפסקתי לקבל תמונות של הדברים שהכנתם וכל כך הרבה תודות והודעות מרגשות. 

 

אז תודה לכם, שחיממתם לי כל כך את הלב!

 

 סלט טבולה טבעוני

 

הדבר השני שרציתי לספר לכם עליו הוא הביקור שלנו בחוות החופש

 

אני ומתן ביקרנו בחווה ביום שישי אחר הצהריים ועשינו שם סיור של שעתיים. 

 

שעתיים עוצמתיות, קשות, מרגשות, משמחות, ועוד קצת מכל רגש שרק אפשר. 

 

הביקור בניגוד למה שחשבתי שיהיה, לא היה רק לשחק וללטף חיות שניצלו מהתעשייה. 

 

רוב הביקור היה למעשה לשמוע את הסיפורים שלהם. 

 

המדריכים והמדריכות בחווה, מסבירים בסבלנות ועם תשוקה עצומה את הסיפורים הקשים והמרגשים של החיות שהגיעו כל אחת בדרך כואבת כזו או אחרת לחווה. 

 

זה לא קל לשמוע, זה לא קל לראות. אבל אז מגיעות החיות! ואי אפשר שלא לבכות מהתרגשות! 

 

כמה הן חמודות וכמה כמה הן מלאות באנרגיה שובבה ומקסימה. 

 

אני ממליצה לכם לנסוע לביקור, ממליצה לכם להביא אתכם אנשים שמוכנים לשמוע ולראות וממליצה לכם לתרום להם כי הם צריכים כל שקל. 

 

השנה שלי התחילה ככה ואני מרגישה שזה לא היה יכול להיות יותר מדוייק! 

 

ועכשיו, אחרי כל המילים וכל הארוחות, בואו נאכל קצת סלט לאיזון 🙂 

 

סלט טבולה טבעוני

 

סלט טבולה טבעוני


הכנות
10 דקות
בישולים
10 דקות
מתי מוכן
עוד 20 דקות

מה צריך

סלט

1 כוס קינואה מבושלת מקוררת 

1 חופן פטרוזיליה קצוצה דק 

1 גבעול בצל ירוק קצוץ דק 

1 עגבניה קצוצה דק 

1 מלפפון קצוץ דק 

חופן קטנה עלי נענע קצוצים דק 

1 לב ארטישוק קצוץ 

1/2 כוס צנוברים קלויים 

מלח, פלפל, לימון, שמן זית- על פי טעם 

מה עושים

סלט

בקערה גדולה לערבב את כל מרכיבי הסלט

לתבל, לטעום ולהוסיף תיבול על פי טעם

לשמור בקרור ולהגיש עם טחינה בצד

החלפות והערות:

  • את הקינואה אפשר להחליף בקוקוס, בורגול, כרובית טחונה דק
  • את הצנוברים אפשר להחליף בכל אגוז או בלי
  • את כל הירקות אפשר להחליף בכל ירק אחר
  • כמה שיותר לימון יותר טוב 🙂


הסדנאות שלי

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים