GIFT CARD התחבר/י

עוגת גבינה תותים טבעונית


אתגר שבועות! עוגת גבינה של קרין גורן – בגרסה הטבעונית!
חברנו יחד עם הנמל ובוש להכין עוגת גבינה עם תותים, נהדרת, אוורירית, טעימה, חגיגית ויפה לכבוד שבועות.
היא יצאה מדהים, פשוט מדהים.

עוגת גבינה תותים טבעונית

לא רק שהיא קלה כ”כ להכנה, לא רק שמתחבאים בה נגיעות סודיות של ריבת תותים בכל ביס…

היא גם נשלפת בשיא הקלות בזכות נייר האפייה של הנמל ושלא נדבר בכלל על המיקסר של בוש שהוא גם משקל, אשכרה שוקל תוך כדי עבודה…
בקיצור בקיצור, זו אחת העוגות גבינה הכי טובות שיצא לי להכין והיא הולכת להיות כוכבת בכל שבועות מעכשיו ואילך!

(רוצות להכין וזו לא העוגה של התותים? אפשר להכין עם כל פרי אחר וכל ריבה אחרת וזה יוצא מדהים!)

עוגת גבינה תותים טבעונית

עוגת גבינה תותים טבעונית


הכנות
20 דקות
בישולים
שעה וחצי
מתי מוכן
עוד 12 שעות (קרור)

מה צריך

קלתית (תבנית מלבנית 26/32) מבוסס על מתכון מדהים של קרין גורן

200 גרם ביסקוויטים מרוסקים

120 גרם חמאה טבעונית מומסת

צנצנת ריבת תות

בלילה

1110 גרם גבינת שמנת טבעונית

1 כף תמצית וניל

250 גרם גבינה לבנה טבעונית

400 גרם סוכר

70 גרם קמח לבן

ציפוי

חופן תותים

אבקת סוכר

מה עושים

קלתית

בקערית לערבב את מרכיבי הקלתית

להעביר לתבנית ולהדק היטב לתחתית ולדפנות

להניח במקפיא

בלילה

בקערת המיקסר להקציף את כל מרכיבי המילוי מלבד הקמח, עד לקבלת תערובת אחידה

להוסיף קמח בהדרגה עד להטמעה

להוציא את התבנית מהמקפיא ולפזר על הקלתית תלוליות של ריבת תות

לשפוך מעל את בלילת הגבינה

לאפות על 160 מעלות 80 עד 90 דקות

(עד שהעוגה יציבה בצדדים ורכה במרכז, לא לאפות עד הזהבה או השחמה!)

לקרר לחלוטין על השיש ואז במקרר ל 12 שעות לפחות

ציפוי

לקשט את העוגה בתותים ולפזר מעל אבקת אפייה

להגיש קר ולשמור בקרור כל עוד לא בהגשה



בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים