היי היי!
מה שלומכם?
אצלי ניתן לומר שדי מטורף. עוד 4 ימים אנחנו ממריאים לנו לניו יורק ואני לא אהיה פה שבועיים שלמים.
בארבעת הימים האלו, יש לי סדנא להעביר, סידורים לסדר, אריזות לארוז, חתול קטן וחמוד להפרד ממנו (שובר לי את הלב לרסיסים….) ועוד ועוד ועוד.
ובין כל אלו, החלטתי שלמרות שאני לא אהיה בארץ, אני לא אשאיר אתכם לבד!
מה זה אומר? שביומיים האחרונים, בישלתי, אפיתי, הכנתי וערכתי 4 מתכונים שונים (!) שיעלו לבלוג בתקופה שאני לא אהיה כאן.
לא באמת חשבתם שאני אסע לי לאכול מלא דואנטס טבעוני ולא אדאג לכם לכמה מתכונים נהדרים בנתיים נכון?! 🙂
אז כמו שאמרתי- מטורף.
בתוך כל זה עוד הספקתי לרגע גם לזכור להתרגש וגם להכין 3 רשימות נפרדות של מה אני רוצה לעשות בניו יורק- אוכל, קפה, ומה עושים תכלס.
ובנתיים… לפני יומיים הלכתי לסופר הקטן והאהוב ליד הבית שלי לקנות כמה דברים.
ישר שנכנסתי ראיתי מולי ארגז גדול מלא עד אפס מקום בליים.
ליים, הבן דוד האסייתי וההרבה יותר טעים של הלימון… 🙂
העמסתי ערימה של ליים בסלסלה וחזרתי הביתה בלי לדעת בדיוק מה הולך לקרות אבל כבר עם התרגשות מכל האפשרות שרצו לי בראש.
ומכל הרעיונות שהיו לי בחרתי בעוגה.
עוגת קרם ליים, עם קלתית תאנים ופיסטוק וקישוטי פיסטוק גם מעל, שלא יחסר.
אחת העוגות היפות, המעניינות והמיוחדות שהכנתי לאחרונה, ואני מקווה שתהנו!