שלום חברים!
אוקי אוקי, אז חזרתי מניו יורק. 🙂
אני עדיין לא לגמרי קולטת שחזרתי, או שבכלל נסעתי האמת, זה טיבו של הג'טלג. לשבש את כל המערכות.
מבחינה קולינרית אני לא רוצה לספר לכם הרבה על הנסיעה עכשיו כי אני אוציא על זה פוסט בימים הקרובים.
אבל אני כן אספר לכם קצת על הנסיעה בכללי…
היתה לי נסיעה מעניינת ושונה לחלוטין ממה שציפיתי. פשוט חוויה מלאה בתחושות, מכל רחבי הקשת.
פגשתי חברים טובים טובים טובים מלונדון שלא פגשתי 4 שנים וההתרגשות היתה ענקית.
ביליתי זמן עם חברה טובה מאוד שלי שעברה לניו יורק בדיוק באותו שבוע שאני חזרתי לארץ מלונדון והיה לי נהדר לראות ולהכיר את החיים שלה שם.
אנשים מקסימים שעוקבים אחרי הבלוג הזמינו אותי לשלל פעילויות טבעוניות, ארוחות משותפות, קפה ומה לא וממששש התרגשתי לפגוש עוקבים שלי בארץ אחרת.
ואפילו בתוך כל זה, בעלים של רשת מסעדות טבעוניות הזמין אותי לטעום את התפריט שלהם.
בקיצור, משעמם לא היה!
כל זאת ועוד, בפוסט הבא.
ובנתיים…
מה שאני כן אגיד לכם על ניו יורק זה שלאכול בריא שם זו משימה לא פשוטה ובואו נגיד שאחרי הדואנט השלישי, התחלתי להתגעגע לאוכל ביתי.
מהרגע שחזרתי (לפני יומיים) אני רק יושבת ואוכלת ירקות בלי סוף וכל מה שבא לי זה אוכל של אמא.
אז התקשרתי לאמא!
ביקשתי ממנה ללמד אותי את ה-מתכון שלה, שאני הכי אוהבת בעולם, לעלי גפן ממולאים, כמו שסבתא חנום היתה מכינה.
אמא שלחה לי לווטסאפ צילום דף כתוב בכתב יד, כמו פעם, עם הוראות מדוייקות וטיפים וכל מה שצריך לדעת.
קפצתי למטבח ומכל זה מה קרה?
אני זכיתי בארוחה נפלאה ואתם זכיתם במתכון מבית אמא וסבתא שלי!
שיהיה לכם סופ"ש מדהים ומלא בתיאבון.
התגעגעתי!!! 🙂