היי, כמעט סופ"ש נהדר לכולם
עוד פחות משלושה שבועות אנחנו נוסעים לניו יורק.
אני מבלה הרבה מאוד שעות ביום בלחקור את כל המקומות המשוגעים שאנחנו הולכים לאכול בהם ואני כבר בהתרגשות שיא.
אני לא יודעת איך לעזאזל אני הולכת להתמודד עם כמויות המנות שאני רוצה לטעום.
יש אפילו 2 מסעדות טבעוניות עם כוכב מישלן בניו יורק! שתיים! ואחת מהן יפנית! אתם קולטים?!
שלא נדבר על כל הדברים הורודים: מאפינס, דואנטס, קאפקייקס, מקרונים! שמישהו יעזור לי!
בכל מקרה, כל המחקר הזה על ניו יורק עושה אותי רעבה כל הזמן.
היום חקרתי את סצינת ה plant based (מנות שמבוססות רק על ירקות) ונעצרה נשמתי.
משלל הדברים שראיתי נהיתה לי השראה מטורפת וקפצתי למטבח להתחיל לבשל.
מה שיצא, זה צלי דלורית מעושן בתנור, שנמס בפה וקשה לתאר כמה טעים.
כדי שלא יהיה 'משעמם' קישטתי אותו במטבל שום שמיר. פשוט גן עדן 🙂