היי חברים.
לפני שבועיים שאלתי בסטורי באינסטגרם שלי, מה יותר חסר לכם- לאבנה או קוטג'.
משום מה הייתי בטוחה שהרבה יותר אנשים התגעגעו ללאבנה ועוד לפני שנגמר הסקר, כבר התחלתי בהכנות ללאבנה טבעוני.
אבל, כשעברו 24 השעות של הסקר גיליתי להפתעתי שאתם בכלל לא מתגעגעים ללאבנה! 70% מהאנשים ענו שהם מתגעגעים לקוטג'.
אני חייבת להגיד שבאופן כללי, כל פעם שאני עושה סקר באינסטגרם אני מופתעת מחדש.
משום מה יש לי הרגשה שאני יודעת את התשובה מראש ומתברר פעם אחר פעם שאני ממש לא יודעת.
נגיד אתמול עשיתי סקר על איזה אוכל אתם יותר אוהבים- אסייתי או איטלקי, במחשבה ברורה שאיטלקי יקח ובגדול.
כאילו, פיצה זה אוכל איטלקי!
אבל לא- 60% מהאנשים עד עכשיו לפחות, ענו שהם יותר אוהבים אוכל אסייתי. ממש הופתעתי לגלות.
אבל רגע, חזרה לקוטג'…
בגלל שהייתי כל כך בטוחה בעניין הלאבנה וכאמור כבר התחלתי לעבוד על מתכון, יצא שיום אחרי הסקר פירסמתי מתכון ללאבנה ולא לקוטג' שהוא בכלל זה שזכה בסקר!
עבר שבוע, עברו שבועיים, מאז קרו עוד כל מיני דברים.
היו עוגות, היו קציצות, היה מוס שוקולד וכל מיני כאלו שנדחפו בתור וכל פעם הצליחו לעקוף את הקוטג'.
אבל לי בראש כל הזמן הציקה המחשבה- הקוטג' זכה בסקר, אני לא יכולה לאכזב אותו ואתכם ולא להכין מתכון לקוטג' טבעוני ובהקדם.
והנה השבוע היתה לי הפוגה עם כל המתכונים המשוגעים והחלטתי לקחת על עצמי את הפרוייקט.
לפני מאה שנה, לפני הטבעונות, מאוד אהבתי קוטג'.
אני חושבת שזו היתה אחת הגבינות הלבנות היחידות שאהבתי. גבינה לבנה נגיד לא יכולתי לסבול.
אני אפילו ארחיב ואספר לכם (ללא בושה!) שבתור ילדה הייתי אוכלת גביע של קוטג' עם שוקולד השחר. קשה לדמיין… 😮
כשהתחלתי לעבוד על המתכון החלטתי לעשות כמה ניסויים ולבחור את הקוטג' שלדעתי יצא הכי מוצלח וטעים.
התוצאה הסופית שבסוף בחרתי דומה קצת יותר לגבינת קוטג' אירופאית, שהיא יותר קרמית ושמנמנה מאשר מימית וקלילה כמו קוטג' ישראלי.
אבל האמת היא שזה יותר טעים ככה בעיני.
בכל מקרה, אני מקווה שתאהבו את מה שבסוף הרכבתי פה.
אתם יכולים להשתמש בקוטג' הזה למילויים, פשטידות, מטבלים, וכל מתכון אחר שמצריך קוטג'.
תענוג אה?
שיהיה בתיאבון.