היי חברים!
מה נשמע? איך עובר עליכם תחילתו של השבוע? אז קודם כל כמה סיפורים מהסופ"ש.
במהלך הסופ"ש יצא לי להכין מכל מיני סיבות כמה קינוחים שהייתי צריכה לאלתר, חלקם די מהר.
התוצאות היו פסיכיות.
בין הדברים שהכנתי היתה עוגת מייפל ופקאן, עוגות שכבות בכוסות אישיות ועוגת רולדה- כן כן!
את עוגת הפקאן הכנתי כשנשנוש למשתתפי הסדנא של יום שישי בבוקר.
התגובות היו מעולות וזה ממש שימח אותי, היא גם יצאה כל כך יפה. מצופה בקרם ושקדים ורכה להפליא.
בערך באותו הזמן חברים מהצפון הודיעו שהם באים אחרי ארוחת ערב לקפה ועוגה.
ישר אחרי שנגמרה הסדנא, התחלתי להכין קינוח לערב. אלו חברים שאני מאוד מאוד אוהבת והתחשק לי לפנק.
אז הכנתי 4 כוסות מלאות בשכבות של פירורים, קרם וניל ומלא מלא תותים.
ובתוך כל זה, עוד יש ארוחת ערב אצל אבא של מתן. מה, לא נכין עוגה? בטח שנכין.
אז גם הכנתי עוגת רולדה, עם בצק שוקולד ומילוי מייפל וניל קרמי בטירוף.
למה אני מספרת לכם את כל זה?
דבר ראשון כי כפי שכבר הבנתם בקרוב יעלו מתכונים טעימים במיוחד לבלוג.
והסיבה השניה היא שאחרי כל הכנת הקינוחים הזו הדבר האחרון שהתחשק לי להכין לבלוג היום זה משהו מתוק!
זה הסתדר לי מעולה עם זה שבסקר האחרון שעשיתי בפייסבוק ובאינסטגרם, כמעט 80% מכם הצביעו לזה שהם מעדיפים וידיאו של מנות עיקיות מאשר קינוחים…
אז חשבתי וחשבתי, מה הכי מתחשק לי שהוא ההיפך מקינוח?
קציצות. קציצות זה מושלם. קציצות טבעוניות ונטולת גלוטן זה בכלל מעולה.
וברוקולי? ברוקולי זה כבר לגמרי סוגר את הפינה.
ואם כבר מתכון לקציצות ברוקולי, אז יאללה, שיהיה גם וידיאו 🙂
הקציצות האלו מעולות, מתחבאים בתוכן צנוברים קלויים שהופכים אותן להיות מיוחדות ממש.
וגם יש בונוס- טחינת שום שמיר. יאמי.
תהנו.