אוכל מנחם מה הוא
היי כולם. זהו פוסט אמצע שבוע שכזה שנוצר אך ורק כי אני חייבת לנוח.
זה מה שנקרא אצלי לנוח… להכין, לצלם, לכתוב לערוך…
אני לא ממש מרגישה טוב בשבוע האחרון. נפילת אנרגיה גדולה, צננת, עייפת והכל ביחד.
אני לא טובה בלא להרגיש טוב. לא טובה בלנוח ולא ממש טובה בלעצור.
אבל היום עצרתי והחלטתי לנוח.
ואז היה בא לי שוקו חם מתחת לשמיכה ואיכשהו זה קרה:
מה מרק?
מאז שאני קצת לא מרגישה טוב די הרבה אנשים אמרו לי לשתות מרק.
מה העניין הזה עם מרק? למי בא מרק כשהוא חולה? מסתבר שלרוב האנשים…
לי ממש לא בא מרק. בכלל לא בא לי אוכל. כל מה שבא לי זה להתרכבל.
וגם, למרות שאני בכלל לא אוהבת שוקו חם, היום זה בדיוק מה שהתחשק לי.
הכנות שלב ראשון ויחיד
בשביל להכין את השוקו החם הטבעוני המושלם תצטרכו מספר דברים פשוטים:
חלב סויה או שיבולת שועל
שוקולד מריר איכותי
אבקת קקאו לא ממותקת
קינמון
אגוז מוסקט
סוכר
רום או ברנדי למי שאוהב.
בסיר קטן להביא לרתיחה חלב סויה.
להניח בכוס את כל שאר המרכיבים.
לשפוך מעל חלב סויה חם ולערבב.
כבר מרגישה יותר טוב
מי שרוצה לקשט כמו שאני קישטתי, יכול להמיס מעט שוקולד בסיר קטן.
אפשר לקשט את פנים הספל לפני ששופכים אליו את חלב הסויה וגם לזלוף עוד שוקולד נוזלי מעל.
למה לא? 🙂
שיהיה שבוע מתוק
בנתיים, עד שאני אתאפס על עצמי שיהיה לכולם שבוע נהדר!
אה, ותכינו שוקו חם כן? 🙂