היי חברים וחברות 🙂
אז היום בכלל היתה אמורה לעלות לפה גלידה (שתעלה בקרוב אל תדאגו) אבל אז….
כשהגעתי לסופר ראיתי מלא תפוחי אדמה וראיתי כרובית ונזכרתי שלפני כמה זמן העליתי סטורי שהכנתי לעצמי אלו גובי לארוחת ערב וכולכם ממש עפתם וביקשתם מתכון.
אז החלטתי שבעצם היום, מתחשק לי להעלות דווקא את המתכון הזה.
כי הוא קל להכנה וכי הוא מושלם לארוחת ערב וכי הוא טבעוני וללא גלוטן ובקיצור, הוא כל מה שצריך כדי לסגור פינה לארוחה מושלמת.
למי מכם שלא היה בהודו או לא מכיר אוכל הודי- אלו זה תפוח אדמה וגובי זה כרובית וביחד אלו גובי זה תבשיל תפוחי אדמה וכרובית.
למה הוא כזה מעולה וכל כך הרבה אנשים אוהבים אותו? כי בניגוד למאכלים הודים אחרים שהם ממש מלאים במלא טעמים ובדרך כלל גם חריפים, אלו גובי הוא עדין.
הוא מתובל אבל לא בטירוף, הוא לא שוחה ברוטב אז הוא לא כבד והוא לא חריף בשום צורה.
זה אחד המתכונים האהובים עליי בהודו וגם פה בארץ ואני ממש שמחה להעלות לפה את המתכון הזה סוף סוף.
ועכשיו למשהו אחר בכלל!
היום בדיוק לפני שבועיים עלה בית הספר לבישול לאוויר ואלו היו שבועיים משוגעים.
האמת היא שהייתי בטוחה שתוך כמה ימים הכל ירגע אבל וואלה טפו טפו טפו כככול שעוברים הימים יותר ויותר מכם נרשמים, צופים, מכינים ולומדים מהסדנאות והמלצות על הבית ספר כבר התחילו לרוץ ברחבי הרשת וזה ממש מרגש.
בקטע ממש מרגש התחילו לפנות אליי מכל מיני מגזינים וכו׳ כדי לעשות כתבה על הבית ספר כי הוא יחיד מסוגו בארץ ובעולם וזה שהוא ככה עף זו פשוט בשורה.
אז תודה לכם על זה, ממש מכל הלב!
יאללה לכו להכין אלו גובי 🙂