היי חברות וחברים.
אני מרגישה שהפינה של TivonEat מסביב לעולם היום היא מאוד אירונית.
עד עכשיו, באמת ממש עד לפני כמה ימים, לא היה לי איזו תחושה חזקה שבא לי לנסוע לחו״ל.
כאילו כמו כל דבר בקורונה המוזרה הזו פשוט השלמתי עם המצב ממש מהר.
סגר אז סגר. מסיכה אז מסיכה. תל אביב בלי בתי קפה, אוקי נתמודד… 🙂
כאילו משהו בזה שהכל הפך להיות מאוד אבסולוטי ולא ניתן לערור הפך את ההשלמה עם המצב לקלה יותר.
וככה גם חו״ל, כאילו איכשהו עם הטירוף שסביב הקורונה לא הרגשתי שאני מפספסת משהו ושהנה אוטוטו תעבור שנה מאז שהיינו בחו״ל.
כן היה קשה לי עם סיני אבל חו״ל חו״ל לא בער בי.
ואז, שתי חברות מאוד טובות שלי ששתיהן במקור לא מהארץ טסו השבוע לבקר סוף סוף את המשפחות שלהן.
אחת לאיטליה ואחת לארה״ב.
ופתאום בבום אחד זה היכה בי… אני רוצה לנסוע לחו״ל!!!
פתאום הבנתי כמה אני צריכה שינוי, ריגוש, התאווררות, עולם אחר שהוא לא תל אביב והארץ…
אבל אז גם הגיע ההכרה שזה כנראה לא באמת הולך לקרות בזמן הקרוב ונהיה לי קצת מוזר פתאום איך העולם שלנו השתנה.
אז הרעיון שלי של הפינה הזו קיבל קצת תפנית כי עכשיו שבאמת שממש ממש מתחשק לי לנסוע לכל המקומות שעד עכשיו עלו בפינה!
וגם ליעד שעולה בפינה של היום לא הייתי מתנגדת לנסוע 🙂
היום כפי שהבנתם אנחנו מטיילים להולנד וספציפית לאמסטרדם שם אפשר למצוא את מאפיית Van Stapele המעולה שעושה את העוגיות המושחות בתבל.
כל כך הרבה מכם ביקשו מתכון לעוגיות אמסטרדם טבעוניות ושמרתי אותו לפינה המיוחדת שלנו.
אז הנה הוא עלה והוא כל כך טעים וכל כך מושחת וכל כך מפנק.
בחרתי למלא את העוגיות בממרח שוקולד השחר הטבעוני שהחזיר אותי לילדות ויצא כל כך מדוייק בטעם.
והוספתי גם שוקולד לבן טבעוני כדי שיהיה מפנק במיוחד ושלא יחסר 🙂
תהנו!
פוסט בשיתוף השחר העולה.