המרתון של מתכונים טבעוניים לראש השנה ממשיך והנה הגענו לקינוחים לראש השנה!
השנה היתה לי ממש התלבטות.
רציתי לעשות מתכון לעוגת תפוחים או לפחות קינוח תפוחים כלשהו כי זה הכי מתבקש בראש השנה.
אבל איכשהו, מכל עשרות הרעיונות שהיו לי למתכון עם תפוחים, אף אחד לא ממש התיישב לי נכון.
או שהם היו פשוטים מידי או מורכבים מידי או לא חגיגיים מספיק, קיצור נכנסתי ללופ.
כשאני נכנסת ללופ מה שאני בדרך כלל עושה זה שואלת אתכם מה אתם רוצים ורוצות.
אז שאלתי.
והרוב המכריע ענה- קרמבל תפוחים טבעוני.
עכשיו מה היתה הבעיה שלי מלכתחילה עם קרמבל תפוחים? כי זה לא שלא חשבתי על זה כבר לבד כן…
הוא אומנם מאוד מאוד מאוד טעים אבל מבחינת נראות… הוא די לא משהו. חסר צבע ודי משעמם.
ואז ברגע אחד הבנתי מה אני הולכת לעשות.
החלטתי לשלב בתוך הקרמבל נגיעות של פטל לתת לו פיצוצי צבע מהממים ועל הדרך גם החלטתי לשלב פקאן מסוכר.
כל מי שטעם (מתן, שי השכן וגם הזוג שגר עכשיו דלת לידנו) אמר שזה פשוט אלוהי.
תקשיבו, זה קינוח לראש השנה שיש בו את כל האלמנטים הכי חשובים- מהיר וקל להכנה, ממרכיבים הכי פשוטים שיש וכזה שאפשר להכין מראש.
והכי חשוב- טעים בטירוף ועם תפוחים!
אני מקווה שלפחות רובנו נוכל לחגוג את החג הזה עם המשפחות הקרובות או עם חברים.
כדי שנוכל להכין את כל המתכונים הטעימים האלו ולהרשים את כל האורחים סביב השולחן.
נתראה פה מחר (!) עם עוד מתכון טבעוני לראש השנה. יש 🙂