שלום חברים.
אז כיפור עבר אה? אני מרגישה מצד אחד שהחגים השנה עוברים ממש מהר ומצד שני אני מרגישה כאילו אנחנו כבר חצי שנה בחגים ומה נעשה כשפתאום לא יהיה יום שישי כל יומיים?!
בכל מקרה אני מקווה שעבר עליכם יום כיפור מועיל באשר הוא.
אצלי היה רגוע ושקט. השקט של תל אביב ביום כיפור הוא שקט ממכר.
אני יושבת תמיד במרפסת ופשוט מתפעלת איך עיר כל כך רועשת יכולה פתאום להיות שקטה ורגועה.
פתאום מגלים שיש פה ציפורים 🙂
רציתי לספר לכם שהשבוע אני ומתן סגרנו לנו כרטיסים לשתי חופשות ואני ממש מתרגשת.
באמצע נובמבר אנחנו נוסעים להופעה במילאנו מה שאומר שהולך להיות מדריך למטייל הטבעוני במילאנו בבלוג שזה מאוד משמח.
ובקיץ סגרנו כרטיסים לפסטיבל בום בפורטוגל. הייתי בפורטוגל הרבה פעמים אבל זו פעם ראשונה ספציפית בבום, אז יאיי!
ועכשיו אחרי כל העידכונים- הקינוח של היום.
אז הקינוח של היום נוצר מכמה מחשבות-
הראשונה היא סוכות, שזה חג שמזכיר לי פירות.
השניה היא שהכנו כל כך הרבה עוגות לאחרונה שפשוט חייבים לאזן עם איזה קינוח כוסות קליל.
והשלישית היא שנשארו לי מלא תפוחים מהחג הקודם 🙂
מה שהחלטתי להכין זה פאי תפוחים בכוסות אישיות והוא יצא כזה יפה ומפנק.
הוא גם טבעוני וגם ללא גלוטן וגם קל להכנה וזה בדיוק מה שרציתי לערב סוכות.
מקווה שתכינו ושתהנו ובכללי שעוברת עליכם תקופת חגים נעימה וטעימה.
* פוסט בשיתוף סויה תנובה