GIFT CARD התחבר/י

בייגלה שטוחים ביתיים


שטוחיםםםםםם! 😳

פשוט העניין הוא שרפאל התחיל מאוד לחבב שטוחים ואני סבבה עם זה אבל…. רוצה להכין לבד.

בכללי אני נותנת לו לטעום כל מיני דברים בכל מיני מרקמים והוא מאוד נהנה.

בייגלה שטוחים ביתיים

אני אוהבת שהוא חלק ממה שאנחנו אוכלים גם אם הוא מקבל רק ביס.

זה נחמד שהוא משתתף 🙂
בקיצור, שטוחים הוא מאוד אהב.

ורציתי שיאכל ויהיה לו כיף אבל כמובן בהכננה ביתית. אז הכנתי!

בייגלה שטוחים ביתיים

שמתי 3/4 כמות קמח כוסמין מלא ותקשיבו זה יצא ליגה ליגה ליגה!!!
אני ממש מחכה כבר לאסוף את רפאל מהגן ולראות מה הוא אומר 😉
(עדכון- נרשמה הצלחה!!)

בייגלה שטוחים ביתיים

בייגלה שטוחים ביתיים


הכנות
15 דקות
בישולים
15 דקות
מתי מוכן
עוד חצי שעה

מה צריך

שטוחים (50-60 חתיכות)

2 כוסות קמח כוסמין מלא / רגיל
½ 1 כוסות קמח לבן
½ כפית שמרים יבשים (לא חובה)
1 כף סוכר כלשהו
½ כפית סודה לשתייה
2 כפיות מלח
½ 3 כוסות מים
3 כפות שמן זית

לקישוט
חופן גדושה שומשום

מה עושים

שטוחים

בקערה להניח את כל המרכיבים (מלבד השומשום)

לערבב טוב לתערובת סמיכה אך נוזלית יחסית
להעביר לשקית זילוף ולעשות עיגולים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
לפזר מעל מלאאאא שומשום
לאפות על 220 מעלות רבע שעה או עד שזהוב
לקרר, לאחסן בכלי או שקית אטומים ולנשנש יאמי!



הערות והמרות:

  • אפשר רק קמח לבן
  • אפשר רק קמח מלא
  • לא ניסיתי עם נטול גלוטן
  • איך לכן כוח להכין עיגולים? תשטחו את הבלילה דק דק על נייר האפייה ופרקו לכל מיני חתיכות אחרי אפייה
  • אפשר לקשט בזעתר, פרג, מלח גס וכו

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים