GIFT CARD התחבר/י

קונכיות פסטה ברוטב עגבניות


אוף עוד מעט נגמר המרתון הכי כייפי וטעים שהיה לנו אי פעם בשבועות!
האמת? עפתי על כל מתכון ומתכון במרתון השנה ואני ממש גאה במתכונים ובטוחה שהם יקשטו את שולחן החג שלכן 😉

היו לנו הרבה קינוחים ויש לנו עוד עוגה אחת שתעלה ממש לקראת החג, אז מה דעתכם על משהו מלוח? יאללה!
קונכיות פסטה ממולאות בגבינות ופסטו ששוחות ברוטב אדום.
כן כן כן. נשמע טעים? זה אפילו יותר טעים ממה שזה נשמע.

האמת היא שהרבה מכן כתבו לי שמה שחסר לכן הכי הרבה בחג זה דווקא מלוחים, ואיכשהו יצא שהכנתי מיליון מתוקים… חח
אז הנה פיצוי!

סיבות למה זה מתכון ליגה? קל להכנה, כולם אוהבים, גבינתי וחגיגי ומתאים גם לילדים.
מה עוד צריך?
ובלי קשר אספר לכן שהיה לנו טיול משפחתי ראשון די קסום לסיני, היו גם רגעים קשים וגם רגעים מורכבים אבל זה היה כ"כ כיף להיות ביחד כמשפחה בחופשה ובא לי עוד ועוד.

שמחתי גם שזה לא פגע במרתון מתכונים טבעוניים לשבועות ש"ח הבלוג ככה שגם אני נהניתי וגם אתן.
זהו לכו להכין פסטה הכי טעימה שיש ותשאירו מקום לעוגה כי היא הולכת להיות ווואאאווווו!

פרסום ממומן בשיתוף תנובה ALTERNATIVE

קונכיות פסטה ברוטב עגבניות


הכנות
20 דקות
בישולים
35 דקות
מתי מוכן
עוד 50 דקות

מה צריך

קונכיות

1 חבילה קונכיות פסטה

מילוי

1 גביע קרם סויה 9% תנובה ALTERNATIVE

1 כוס פתיתים בסגנון גאודה תנובה ALTERNATIVE

1 שן שום כתושה

2 כפיות אורגנו מיובש

מלח פלפל גרוס על פי טעם

1 צנצנת פסטו

רוטב

800 מ״ל רוטב עגבניות לבחירתכן

מעט מלח

מה עושים

קונכיות

לבשל את הקונכיות חצי מהזמן שכתוב על החבילה

לסנן ולהניח בצד

מילוי

לערבב את כל מרכיבי המילוי בקערה

הרכבה

להדליק תנור על 180 מעלות

לתבנית עגולה או מלבנית לשפוך את רוטב העגבניות

למלא כל קונכיה במילוי ולהוסיף מעל כפית פסטו

להניח ברוטב

לפזר מעל עוד פתיתים בסגנון גאודה

לאפות 30-35 דקות עד שהפסטה שחומה מעט ורכה לחלוטין

להגיש חם ועדיף להכין סמוך להגשה 😉



בית ספר וירטואלי לבישול!

    עקבו אחרי באינסטגרם

    קבלו עדכונים טעימים

      רוצים ללמוד
      לבשל טבעוני?
      מגוון סדנאות בישול
      מחכות לכם כאן-
      לפרטים נוספים