GIFT CARD התחבר/י

בנופי פאי בכוסות אישיות


שלום! איך אני מפציצה השנה אה??
זה לא נגמר! ויש לנו עוד הרבה…. ככה זה כשחוגגים את החג המושלם ביותר בשנה.
וגם היום אנחנו עם קינוח מתוק וחגיגי.
השנה כפי שבטח שמתן לב אני מאוד בקטע של קינוחים מפורקים. כן כן, זה טרנדי וכולם עושים את זה, אבל מה לעשות שזה מושלם?

בכללי אתן אולי כבר יודעות שאני מאוד (!) אוהבת קינוחים בכוסות אישיות ושזה סוג הקינוח המועדף עליי לאירוח.
קינוחים בכוסות אישיות זה בעיני ה-פתרון לקינוח להרבה אנשים. זה לא רק קל להכנה ומהיר, זה גם מאוד לא מחייב, לא צריך לדאוג שזה יראה טוב, לא צריך לדאוג שזה יתייצב טוב ויחתך לפרוסות מושלמות וכו.
פשוט שכבות שכבות בכוסות שיש בבית וזה תמיד נראה טוב, תמיד מרשים ותמיד כ"כ טעים.

ואם אפשר לקחת את זה רמה אחת מעל ולפרק מתכון לעוגה קלאסית לכוסות קטנות אז בכלל!
והיום, בנופי פאי מפורק בכוסות אישיות
עוד קינוח מנצח לחג, איך תבחרו מה להכין??

לא משנה מה בחרתם, שלחו לי תמונות 🥰🤩

פרסום ממומן בשיתוף תנובה ALTERNATIVE

בנופי פאי בכוסות אישיות


הכנות
20 דקות
בישולים
5 דקות
מתי מוכן
עוד 25 דקות

מה צריך

שכבת פירורים (3-5 כוסות אישיות תלוי בגודל)

250 גרם ביסקוויטים מרוסקים

⅓ כוס שמן קוקוס מומס / חמאה טבעונית מומסת

שכבת קרמל טופי

½ 1 כוסות משקה שיבולת שועל תנובה ALTERNATIVE

⅔ כוס סוכר חום כהה דביק

2 כפות קטרנפלור + ¼ כוס מים

2 כפיות תמצית וניל

שכבת בננות

2 בננות פרוסות לטבעות

שכבת קצפת

150 מ״ל שמנת מתוקה טבעונית להקצפה

מה עושים

שכבת פירורים

בקערה לערבב ביסקוויטים מרוסקים ושמן קוקוס

להניח בצד

שכבת קרמל טופי

בקערית לערבב קורנפלור ומים

להעביר לסיר עם כל שאר מרכיבי הקרמל

לבשל על אש קטנה עד שמאוד סמיך

שכבת קצפת

להקציף את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה

לשמור במקרר כל עוד לא בשימוש

הרכבה

בכוס להניח כמה כפות פירורים

מעל קרמל ואז בננות ואז קצפת וחוזר חלילה עד קצה הכוס

לקשט בקצת פירורים וקרמל ולשמור במקרר עד הגשה



הערות והמרות:

  • במקום ביסקוויטים אפשר שקד קלוי מפורר
  • במקום קצפת אפשר קרם קוקוס אבל הוא פחות יציב
  • במקום בננה אפשר גם מנגו או כל פרי טרופי אחר
  • אפשר סוכר חום דמררה רגיל אבל זה פחות טעים בקרמל הזה

בית ספר וירטואלי לבישול!

    עקבו אחרי באינסטגרם

    קבלו עדכונים טעימים

      רוצים ללמוד
      לבשל טבעוני?
      מגוון סדנאות בישול
      מחכות לכם כאן-
      לפרטים נוספים