GIFT CARD התחבר/י

מרק שעועית אדומה


איזה כיף לי שאני כותבת את המילים האלו בזמון שיורד פה עכשיו ברד!

אין על מתכונים שבאים בול במזג האוויר הנכון 🙂

אז המתכון הזה היה שיא שיא האלתור.

לפני לפי דעתי חודשיים, התחשק לי להכין לנו מרק, כשרק התחיל להתקרר בחוץ.

מרק שעועית אדומה

בדקתי מה יש בבית ומה לשם אספתי כל מיני דברים שהיו מין שילוב של מרק שעועית אדומה ומרק מינסטרונה.

התוצאה יצאה וואו.

מתן חיסל את זה וגם אני ובאותו שבוע הכנתי את המרק הזה שוב ואפילו טוב יותר.

קיצור מאז הוא הפך להיות חלק בלתי נפרד מהבית ואני מכינה אותו פעם בשבוע.

באחת הפעמים שמתי סרטון שלי מכינה אותו בסטורי ומה מסתבר?

מרק שעועית אדומה

אתן ממש ממש בקטע של מרק שעועית אדומה או כל מרק שעועית או כל מרק נראה לי 😂

אז שמתי אותו ברשימה ליום גשום והנה הגיע יום גשום והנה הגיע המתכון.

עשיר, מזין, סמיך, משביע, ביתי ויש שיגידו- מנחם.

מקווה שתהנו ושהמרק יחמם אתכן בימים הקרירים האלו.

מרק שעועית אדומה

מרק שעועית אדומה


הכנות
20 דקות
בישולים
שעה
מתי מוכן
עוד שעה ועשרים

מה צריך

מרק (5-6 מנות)

1 בצל גדול קצוץ

3 גזרים קלופים חתוכים

300 גרם כרובית חתוכה לראשים קטנים

1 תפוח אדמה גדול קלוף וחתוך לקוביות

3 שיני שום פרוסות דק

200 גרם שעועית אדומה מוכנה לאכילה (מושרית ומבושלת, אפשר קפוא או שימורים)

200 גרם שעועית שחורה מוכנה לאכילה (מושרית ומבושלת, אפשר קפוא או שימורים)

400 גרם עגבניות קצוצות

4 כפות רסק עגבניות

2 כפות אבקת מרק

2 כפיות אורגנו מיובש

½ כוס פתיתי שמרי בירה

מלח על פי טעם

מה עושים

מרק

בסיר גדול לטגן בצל עד שזהוב

להוסיף גזר, כרובית, שום ותפוח אדמה ולטגן עד שמעט זהוב (3-4 דקות)

להוסיף את כל שאר מרכיבי המרק ולערבב טוב

לכסות במים, לסגור את הסיר ולהביא לרתיחה

להנמיך את האש ולבשל שעה

להגיש חם- יאמ!



הערות והמרות:

  • אפשר להוסיף כל ירק שאוהבות
  • אפשר להוסיף עוד קטניות כמו עדשים ירוקות או שעועית לבנה
  • אפשר להוסיף פסטה כונכיות

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים