שלום!!! לא האמנתי שאני אספיק להכניס עוד מתכון היום אבל הנה זה קרה 🙂
גאלט סלק וגבינת עיזים טבעוני מושלם מושלם מושלם!
אנחנו עוד שעה נוסעים לאנשהו, אני לא יודעת לאן… מחר יש לי יומומלדת וכמו שסיפרתי לכן אתמול מתן לוקח אותי לאנשהו לשלושה ימים.
הוא הודיע בבוקר שאנחנו יוצאים באחת וחצי אז לשמחתי היה לי זמן להכין עוד מתכון אחד (האמת שניים, גם את של יום חמישי כבר הכנתי!)
ואזיה מתכון שזה… יווו אני מאוהבת בו.
קודם כל גאלט זה הדבר הכי כייפי לאפייה שיש.
כל היתרונות של קיש אבל בלי כל הפינפונים והעבודה הקשה.
זה פשוט קיש בלאגן. בצק מהיר, קיפולים מבולגנים, כל מילוי מתאים- מה צריך יותר מזה?
ובגלל שאנחנו ממש לקראת ראש השנה החלטתי ללכת על מילוי שמתאים לאווירה. מלוח אבל גם מעט מתקתק.
גאלט סלק וגבינת עיזים. זה שילוב קלאסי וכל כך טוב.
לשמחתי השנה גם יש לנו מבחר של גבינות עיזים טבעוניות ואפשר להכין ממש בקלות.
בחרתי להוסיף מעט טימין בשביל הטעם הטוב אבל מעבר לזה באמת שכמעט כלום.
מה שעושה את הגאלט הזה זה באמת השילוב המושלם בין סלק לגבינה עם טעם חזק.
ומעבר לכל זה…. תראו כמה הוא יפה!
תכינו לערב חג? בדוק! 🙂