GIFT CARD התחבר/י

עוגת ביסקוויטים לוטוס


המרתון ממשיך!!! והיום –
העוגה הכי אהובה בישראל – עוגת ביסקוויטים, בגרסת הלוטוס!
אז מה יש לנו פה?
שכבות שכבות של קרם גבינה טבעוני, קצפת אוורירית, עוגיות לוטוס וממרח לוטוס שמתחבא בכל ביס ועושה את כל ההבדל.
עוגה לבנה, חגיגית, מרשימה וכל כך טעימה, בול לכבוד שבועות 😉
אין ספק שאני קצת מאוהבת בה 😳

אני לא בטוחה שיש מישהו או מישהי שלא אוהבים עוגת ביסקוויטים, נראה לי זה קונצנזוס ארצישראלי מוחלט.
ואין עוגה שיותר מתאימה לשבועות מהעוגה הזו.

אז לקחתי את המוכר והידוע ועשיתי ממנו שדרוג של החיים- במקום סתם ביסקוויטים רגילים יש לנו פה עוגיות לוטוס שספוגות בחלב סויה, יש לנו קרם וניל עשיר ויש לנו קצפת אווריריות ומתוקה.
אה ובין כל שכבה ושכבה מתחבא גם ממרח לוטוס מומס שהופך כל ביס לביס הצגה.

אמרתי לכן שיהיה מרתון מתכונים טבעוניים לשבועות אחד הכי טובים שהיה פה או לא אמרתי לכם??
ויש לנו עוד לא מעט דברים בדרך אז תעשו מקום בבטן ובתפריט.

חייבת לנצל רגע את הבמה להגיד תודה לחבר'ה מלוטוס שבחרו בי להיות הנציגה הטבעונית בחוברת שבועות שלהם השנה.
כ"כ כיף לעבוד איתם ואיזה כיף שיש ייצוג טבעוני בחוברת שבועות שלהם 🤩

יאללה הלכתי להמשיך לנוח לי על הערסל פה בחוף בסיני, ואתן בנתיים לכו להתארגן על מרכיבים לעוגה 😉 ביייייי!

פרסום ממומן בשיתוף לוטוס

עוגת ביסקוויטים לוטוס


הכנות
20 דקות
בישולים
ללא
מתי מוכן
עוד 4 שעות קרור

מה צריך

קרם גבינה (תבנית 40/30)

750 גרם גבינה לבנה טבעונית

100 גרם אבקת סוכר

2 כפיות תמצית וניל

קצפת

500 גרם שמנת טבעונית להקצפה

1 שקית אבקת פודינג וניל

שכבת ביסקוויטים

250 גרם עוגיות לוטוס

1 כוס חלב סויה

תוספות וקישוטים

צנצנת ממרח לוטוס

100 גרם עוגיות לוטוס שבורות דק

מה עושים

קרם גבינה

לערבב את כל מרכיבי הגבינה בקערה

להניח בצד

קצפת 

בקערה גדולה להקציף פודינג וניל וקצפת עד לקבלת קצפת יציבה ותפוחה

להניח במקרר כל עוד לא בשימוש

הרכבה

לטבול כל עוגיית לוטוס בחלב סויה ולהניח בתחתית התבנית

למרוח מעל העוגיות כפות של קרם גבינה

להעביר מעל  קרם הגבינה כפות של קצפת 

מעל הקצפת לפזר כפיות של ממרח לוטוס (אפשר טיפה להמיס את הממרח במיקרו לעבודה קלה יותר)

חוזר חלילה עד קצה גובה התבנית

בחלק העליון לזלוף ממרח לוטוס מומס ולעשות בלאגן לצורת שיש עם קיסם

לפזר בדפנות התבנית עוגיות לוטוס מרוסקות

לכסות טוב ולהניח במקרר 8-12 שעות להתייצבות (אפשר להקפיא עד חודש)

להוציא מהמקרר רק בהגשה ולהגיש מיד



הערות והמרות:

  • אפשר קצפת מקרם קוקוס למי שמעדיפה
  • גבינת שמנת טבעונית תיתן מרקם כבד יותר לעוגה
  • אפשר להכין בכוסות אישיות

בית ספר וירטואלי לבישול!

    עקבו אחרי באינסטגרם

    קבלו עדכונים טעימים

      רוצים ללמוד
      לבשל טבעוני?
      מגוון סדנאות בישול
      מחכות לכם כאן-
      לפרטים נוספים