היי כולם!
רגע לפני שאנחנו מתחילות עם מתכונים לפורים שממש מעבר לפינה, צפוי מזג אוויר חורפי אז החלטתי להתכונן לנו עם תבשיל שעועית מקסיקני.
למען האמת, מכל עשרות המדינות והארצות שטיילתי ו/או גרתי בהן, איכשהו אף פעם לא הייתי במקסיקו 😳
אני גם יודעת שהאוכל המקסיקני שאני נחשפתי אליו בכל טיוליי הוא לא נאמן למקור בכלל.
וכנראה שאנשים מקסיקנים יכעסו עליי שאני אגיד שאני אוהבת אוכל מקסיקני. אבל אני ממש אוהבת אוכל מקסיקני!
בלונדון היתה מסעדה מקסיקנית שהייתי מכורה אליה. בסוהו באיזו סמטה, עם האוכל המקסיקני הכי וואו שאכלתי בחיי.
בארץ לא מצאתי משהו שאפילו מתקרב וחבל כי זה כל כך טעים!
אבל בסדר, גם ככה אי אפשר לשבת במסעדות בימינו ולבשל בבית נהיה עניין של בשיגרה גם למי שלפני הקורונה לא היה חזק בזה.
אז נכין לבד!
למען האמת את המתכון הזה ביקשה עוקבת של הבלוג אתמול.
בדרך כלל שיש בקשות מוצלחות הן נכנסות לרשימה ומחכות לתורן אבל הפעם פשוט לא יכולתי לחכות כי נהיה לי חשק מטורף לתבשיל שעועית מקסיקני טבעוני.
והנה הוא מוכן 🙂
אפשר להגיש בטורטיה, על אורז, עם נאצ׳וס או בכל דרך אחרת שאתן אוהבות.
יש לכן עוד מאכלים מקסיקנים שהייתן רוצות שיהיו בבלוג? תשלחו לי רעיונות! 😍