היום בבוקר קמתי והייתי די בטוחה שאני הולכת להכין לבלוג ספיישל מנות בפיתה.
ממש כבר הייתי רגע מללכת לקנות כרובית חחח
אבל אז פתחתי את המקרר להוציא משהו, ראיתי חבילה של עדשים שחורות והתהפכו היוצרות!
ברגע אחד החלטתי שאני מכינה מג׳דרה עדשים שחורות טבעונית ומעולה.
אל תדאגו הקטע של הפיתות לגמרי הולך לקרות כי כבר יש לי מלא רעיונות לזה.
אבל בנתיים, בואו נכין מתכון למג׳דרה!
יש כבר אחד כזה בבלוג אבל המתכון הנוכחי שונה לא רק כי הוא מעדשים שחורות אלא גם כי הוא מפוצץ בבצל מטוגן.
זה יצא מעולה. ביתי בטירוף, עשיר, מזין, בול מה שרציתי.
אין ספק שאחרי התקופה הזו של הסגר, אני (ואני מניחה שאני לא לבד) זקוקה קצת לאיזון.
אני ביום ראשון מתחילה בפעם השניה (וגם מתן!) את האתגר התזונתי המדהים של נעמה גפן.
כדי קצת לעשות סדר בדברים.
קצת להרגע מהטייק אוואי האינסופי.
קצת להרגיע עם הפחמימות…
אז יהיו לנו שבועיים עם הרבה יותר ירקות וקטניות וקצת פחות גלוטן וקצת פחות סוכר (בלי סוכר בכלל האמת חח)
וכל זה בזמן שלבלוג יעלו מלא מתכונים לחנוכה 😂
בכל מקרה, אני מתחילה לעדן ולאזן מעכשיו עם המתכון הנהדר הזה למג׳דרה עדשים שחורות.
תהנו!