GIFT CARD התחבר/י

ברד פודינג טבעוני


היי! יאיי, מתכון הפתעה ביום רביעי!

איזה כיף אה?

אל תדאגו, זה ממש לא במקום יום חמישי כן? מחר עולה לבלוג עוד מתכון מה שאומר שהשבוע עולים לבלוג 3 מתכונים 🙂

אמרתי לכם שהחורף עושה אותי אקסטרה יצירתית…

ברד פודינג טבעוני

טוב ועכשיו שאלה חשובה-

מי מכם לא יודע מה זה ברד פודינג? ויותר מזה- מי מכם מעולם לא אכל ברד פודינג?

אוקי אוקי אז בואו נעשה סדר.

ברד פודינג זה מתכון מטורף והכי כייפי בעולם שנועד במקור כדי לסגור פינה למי שיש לו לחם מלפני כמה ימים שאין לו מה לעשות איתו.

ברד פודינג טבעוני

זה מתכון שאפשר למצוא בהמון המון מדינות מסביב לעולם ובכל מדינה מכינים אותו קצת אחרת.

לרוב, המתכון מגיע עם ביצים, חלב ושמנת אבל כמובן שאנחנו הולכים לעשות פה סנסציה ולהכין פה ברד פודינג טבעוני!

אני באמת מתרגשת מהמתכון הזה כי הוא יצא כל כך טעים פשוט כל כך טעים.

ברד פודינג טבעוני

אשכרה כתבתי למתן הודעה- בייב זה טעים בקטע מלחיץ- מלחיץ!

אז- אם אף פעם לא אכלתם ברד פודינג, זה הזמן להתחיל.

ואם אף פעם לא אכלתם ברד פודינג טבעוני אז בכלל…

ואם אתם בכלל לא יודעים מה זה ברד פודינג אז אני מבקשת- גשו למטבח ותודו לי אחר כך.

יום מהמם שיהיה!

ברד פודינג טבעוני

*פוסט בשיתוף תנובה ALTERNATIVE

ברד פודינג טבעוני


הכנות
20 דקות
בישולים
40 דקות
מתי מוכן
עוד שעה

מה צריך

לחם

350 גרם לחם חתוך לקוביות

פודינג

⅓ 1 כוסות משקה שקדים (אני השתמשתי בשל תנובה ALTERNATIVE)

400 מ״ל קרם קוקוס (או עוד חלב שקדים)

2 כפיות תמצית וניל

2 כפיות קינמון

½ כוס מייפל או סוכר חום

⅓ כוס קורנפלור + ⅓ כוס משקה שקדים

ציפוי

100 גרם פקאנים שבורים לחצאים (או כל אגוזי טעים אחר)

¼ כוס סוכר חום או מייפל

3 כפות שמן קוקוס

מה עושים

פודינג

בקערית לערבב טוב קורנפלור + ⅓ כוס משקה שקדים, להניח בצד

בסיר קטן לערבב את כל שאר מרכיבי הפודינג (בלי הלחם ובלי הציפוי)

לערבב מידי פעם עד שהתערובת מתחילה לבעבע

להנמיך את האש ולהוסיף את תערובת הקורנפלור

לערבב מיד וללא הפסקה (להקפיד לערבב עד התחתית) עד שמתקבל מרקם של פודינג (בערך דקה – שתיים)

להוריד מהאש

הכנה

להדליק תנור על 175 מעלות

לפזר את קוביות הלחם בתבנית (ממליצה שהקוביות יעברו קצת את גובה התבנית)

לשפוך מעל הקוביות את הפודינג לאט לאט עד שכל הלחם מכוסה לחלוטין (לא למלא את התבנית עד הסוף בפודינג, בערך ¾ גובה)

ציפוי ואפייה

לערבב את כל מרכיבי הציפוי בקערית

לפזר מעל הלחם את הציפוי ולהכניס לתנור

לאפות 40-45 דקות עד שזהוב ומבעבע

להגיש חם



הערות והמרות:

  • אפשר עם לחם נטול גלוטן
  • אפשר עם לחם מלפני כמה ימים (זה הרעיון המקורי של המתכון הזה)
  • אפשר להוסיף צימוקים / תפוחים / אגוזים

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים