היי חברים וחברות.
נו? שרדתם את השבוע הראשון של החזרה לשגרה?
בינינו אנחנו כולם יודעים ששבוע הבא זה המבחן האמיתי נכון?
השבוע זה בכלל היה רק חצי שבוע והנה מחר עוד סופ״ש 🙂
ביום ראשון אנחנו באמת חוזרים לשבוע שלם של עבודה וסידורים ועניינים וכל מה שנדחה בעקבות החגים.
יש בזה גם משהו כייפי לא?
בכל מקרה, בגלל שזו מין תקופה כזו שמנסים קצת לאזן וגם שהולכים לחזור לשגרה בפול פוואר…
החלטתי להעלות היום מתכון סוגר פינות.
כמה שהוא פשוט ככה הוא מוצלח.
שניצלוני ברוקולי אפויים בתנור טבעוניים כמובן וקלים מידי להכנה.
זה מתכון שהייתי מלמדת באחת מסדנאות הבישול שלי והוא תמיד היה גולת הכותרת של הסדנא, אפילו יותר מהקינוח.
אני חושבת שהסיבה שאנשים כל כך אהבו אותו זה כי הוא פשוט להכנה והטעם שלו ממש מפתיע יחסית למרכיבים הפשוטים.
אתם באופן קבוע מבקשים מתכונים לקחת לעבודה, ללימודים, שאפשר להקפיא וכדומה וזה בדיוק מתכון כזה.
למי שלא אוהב ברוקולי כמובן שאפשר להחליף בכרובית, בתרד ובעוד מלא ירקות טעימים.
מקווה ובטוחה שתהנו מהמתכון ושיהיה לכם סופ״ש שמח (שוב פעם סופ״ש ייאיי!)