היי ושלום!
אני אשכרה כותבת את המילים האלו מכוסה כולי בכירבולית 🙂
זה אומר שזה זמן ממש טוב בשביל מרק ברוקולי מוקרם טבעוני נכון?
אומנם לא יורד גשם ואם נהיה כנות אחת עם השניה, בשמש אפילו קצת חמים אם לא חם… אבל עדיין, יחסית לארץ? אנחנו בחורף.
לפני כמה ימים אני וחברים ישבנו בפארק פה ליד הבית (אנחנו חברים מלונדון, כולנו גרנו שם באותה התקופה והם כמו משפחה בשבילי)
בקיצור ישבנו בשמש עם משקפי שמש בשרוולים מופשלים וצחקנו על זה שבלונדון ככה נראה שיא הקיץ ופשוט לא להאמין שדצמבר עכשיו.
אין ספק שכשחייתי שם לא רק שהתרגלתי למזג האוויר אלא גם למדתי לאהוב אותו ממש.
אבל עכשיו כשאני כבר כמה שנים פה ויש לי את המקור הזה להשוואה, לשבת בשמש החמימה בפארק בסוף דצמבר בלי מעיל אפילו- זה פשוט מדהים!
ולמרות כל זאת, בערב כן קריר וזה כן חורף וזה ה-זמן שלנו למרקים ותבשילים.
אז היה לנו כבר מרק פטריות לא מזמן וגם מתכון למרק עדשים שעלה בזמן האחרון ועכשיו- מתכון למרק ברוקולי מוקרם- איך אני אוהבת.
עכשיו על פניו, לא כזה מעניין, כולה מרק ברוקולי אבל אבל אבל…
אני הריי חובבת שידרוגים מושבעת אז גם את המרק הזה שידרגתי כל כך שלא תאמינו כמה כמה כמה הוא טעים.
שימו לב שכדי לשמור כמה שיותר על צבע ירוק ופחות צהבהב (שזה מה שקורה בדרך כלל לברוקולי מבושל) הוספתי למרק מלא תרד.
זה גם טריק מגניב וזה גם ממש טעים אז הרווחנו.
יאללה שיהיה סגר קל ונתראה פה השבוע עם עוד מלא מתכונים טעימים.