אההההה אמאלה אמאלה איזה מתכון שווה!
מה אני בכלל עושה פה היום אתן שואלות? שאלה טובה מאוד 🙂
אמרתי לכן שאני בכלל אחזור מחר, עם תחילתו של מרתון שבועות האגדי שלנו.
אבל אבל אבל אז…..
לפני כמה ימים ראיתי באינסטגרם של בלוגרית מדהימה מחו״ל עוגיות בראוניז טבעוניות מהממות בקטע מפחיד.
ונזכרתי איך נטלי לוין המושלמת התחילה פה טרנד עוגיות בראוניז לפני כמה חודשים וכמה רציתי אז להכין לזה גרסה טבעונית ולא יצא לי.
וכשראיתי את העוגיות המהפנטות של the little blog of vegan לא הצלחתי להוציא את זה מהראש.
מה שהכי הכי עניין אותי זה הקראסט….
הקראסט הזה של הבראוניז, הסדקים המדהימים והמבריקים האלו שבאמת לא האמנתי שאפשר להצליח לעשות בלי ביצים.
תמיד הייתי בטוחה שהקראסט נוצר מהביצים.
אבל לפני כמה חודשים קראתי פוסט מרתק של עוד בלוגרית טבעונית מחו״ל שממש עשתה מחקר מעמיק בנושא.
המסקנה שלה היתה- זה לא הביצים שעושות את הקראסט של הבראוניז אלא שוקולד מריר מומס בכמות גדולה בתוך הבלילה.
הייתי סקפטית וישר התייעצתי עם דניאל וגם היא אמרה שהיא ממש לא מאמינה שזה השוקולד שעושה את זה.
ויתרתי על הרעיון עד השבוע, שראיתי את התמונה ההיא באינסטגרם והבנתי שכנראה באמת אפשר ליצור קראסט בלי ביצים!
אז לקחתי את המתכון אחד לאחד ועשיתי אותו והוא מושלם מושלם מושלם!
בגלל שזה לא מתכון שלי, אני מגישה לכן פה את הגירסה שלי בעברית ואני ממש ממש מבקשת לא לעשות שום שינוי במרכיבים או בכמויות.
לדעתי כל סטייה מהמתכון המקורי תפגע בתוצאה הסופית.
תהנו- זה מושלם!