ממש עוד רגע הבלוג ילבש בגדים חגיגים ונצא לדרך עם מתכונים לראש השנה.
אבל רגע לפני… אנחנו עדיין במוד קיץ, במוד חופש גדול ומוד אמצע אוגוסט.
או לפחות אני במוד הזה 😂
אז החלטתי להכין משהו שמתאים לנו לאמצע הקיץ- בודהה בול טבעוני אסייתי.
קערה מדהימה, מזינה ומשביעה מלאה בהפתעות-
ירקות מוקפצים, ירקות טריים, טופו ברוטב סויה, אטריות יפניות ועוד ועוד- יצא מעולה!
התקופה הזו של לפני החגים היא תקופה מתעתעת כזו.
זה לא כמו שבועות שברור לכולנו שכבר חודש לפני מתחילים לעבוד על מתכונים לעוגות גבינה…
החגים, במיוחד השנה, מגיעים ישר אחרי החופש הגדול ושיא הקיץ.
ולמרות שזה רק עוד שלושה שבועות זה מרגיש כמו עוד חודשיים.
כי כולנו עסוקות כרגע או בחום הנוראי, או בילדים, או בטיולים, או בחופש מהעבודה וכו וכו ומי בכלל חושבת על החגים?
אני חושבת שהשנה אנחנו באמת נתחיל מאוחר יותר עם המתכונים לערב ראש השנה ובנתיים…
בנתיים נהנו לנו ממתכוני קיץ מעולים שמתאימים בול לתקופה.
ואנחנו מתחילות בקערת בודהה הנהדרת שזה אחד הדרכים הכי כייפיות בעיני להרכיב ארוחה.
גם יפה, גם טעים, גם אינטרקטיבי וגם מיוחד.
תהנו ונתראה בחמישי!