שלום חברים מאוד יקרים
וואו איזה חג שזה היה…
פסח הוא בדרך כלל החג העמוס, החג המשוגע עם ערימות של מתכונים ועבודה.
ודווקא איכשהו השנה, שבועות עקף אותו ובגדול.
פסח מביא איתו גם הרבה קשיים כי זה חג שיש בו המון הגבלות, לעומת שבועות שהוא החג האהוב עליי בשנה שבו אני יכולה להתפרע עד אינסוף עם מתכונים לבלוג.
היה לי חג נהדר פה אתכם בוירטואלי.
אם אתם לא עוקבים אחריי ברשתות החברתיות אז אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהגיד לכם גם כאן כמה אני מודה לכם על כל האהבה שהערפתם על הבלוג בחג הזה.
חיממתם לי את הלב, ריגשתם אותי וגרמתם לי שוב להבין שאני עושה בדיוק את מה שאני צריכה לעשות 🙂
תודה רבה לכל מי שהגיע להרצאה ביום חמישי, היה מרגש כל כך (!!!!) לפגוש אתכם פנים מול פנים.
היה ערב מדהים, באמת, כל כך נגעתם לליבי, עם הנוכחות, עם כל הסלפי, עם השאלות, עם מחיאות הכפיים. אין לתאר.
ועכשיו מה קורה בבלוג היום?
אז חזרנו לשגרה, והחג עבר ונגמר ואני הרגשתי כרגיל צורך לאזן.
לא בהכרח לאזן מבחינה קולינרית אלא יותר מבחינת צבעים ומרקמים.
אז הזמנתי אליי לבלוג חבר יקר שאני מניחה שהרבה מכם מכירים בשם חגי לפלר, בעל הבלוג המהמם הספורטאי הטבעוני.
לי ולחגי היסטוריה מעניינת ומצחיקה (אנחנו מספרים על זה בוידיאו למטה כמובן) והעברנו פה בוקר של צחוקים, קפה, בישולים, צילומים וכיף גדול.
ביחד, יצרנו לכם ספיישל בודהה בול צבעוני ומשמח.
שלוש קערות, שלושה סגנונות, שלושה טעמים מיוחדים ומעניינים.
תהנו וחזרה לשגרה נעימה לכולכם!