שלום מהממות ומהממים.
איזה כיף להעלות מתכון כל יום 🙂
היום היה לי יום עמוס, היה לי ראיון מצולם לעיתון הארץ עם פאולה רוזנברג והיה ממש כיף, מעניין, מיוחד וכל מה שראיון כזה יכול להביא איתו.
בגלל הראיון שלקח הרבה יותר ממה שתיכננו (היה הרבה על מה לדבר!) המתכון של היום עולה בערב.
וכן יכולתי לחכות למחר, אבל תאמינו לי אין מצב שאני מחכה עם המתכון המדהים הזה עוד דקה אחת.
מתכון לבוריקיטס טבעוני במילוי הכי קרמי שאפשר עם בצק פריך שמתפורר בפה עם כל ביס.
אז כן, כמו שאתם רואים המרתון שלנו ממשיך ובגדול.
גם המתכון הזה נוצר במחשבה על הסגר, על מתכונים כייפים, טעימים, מעניינים ושאפשר להכין עם ילדים.
הבצק שלו יוצא כמו פלסטלינה וכל כך כיף לעבוד איתו בין אם אתם מבוגרים או ילדים.
ורגע לפני שאתם רצים להכין את הדבר הפריך והממכר הזה, מילה מהלב.
ביום שישי פתאום זה היכה בי שיש סגר, שאשכרה שוב אנחנו בסגר.
זה היכה בי והביא איתו המון תחושות של חוסר אונים, חוסר ודאות ובעיקר תסכול מאוד גדול.
עברו כמה ימים, השגרה של הסגר לא סגר הזה תפסה את מקומה והעשייה בתוך הסגר חזרה, והיכולת לנשום בתוך הסיטואציה הזו ולראות בזה את הטוב תפסה את המושב הקידמי.
אז אם אתם גם מרגישים מתוסכלים, אם אתם מוצאים את עצמכם בלופ שלילי, תזכירו לעצמכם שזה יעבור ותנסו למצוא משהו קטן חיובי אחד שאפשר להפיק מהמצב.
והכי חשוב- תעצרו לרגע ותנשמו עמוק עמוק.
ועכשיו, לכו להכין בוריקיטס טבעוני 🙂
בשיתוף תנובה ALTERNATIVE