היי! באתי להגיד שלום ביום רביעי 🙂
פשוט יש לי יותר מידי רעיונות למתכונים ואני לא מתאפקת וחייבת לחלוק אתכם.
מה שקרה זה ששבוע שעבר העליתי מתכון לדייסת שיבולת שועל וכתבתי שאני מעדיפה לחכות עד שהיא תתקרר כדי לאכול אותה כי זה ממש לא טעים לי חם.
ואז אחת העוקבת כתבה לי לנסות להכין מה שנקרא- overnight oats שזה מתכון שאני מכירה טוב, שבו לא מבשלים את שיבולת השועל אלא נותנים לה לשבת במקרר ללילה וכך היא מסמיכה ומוכנה בבוקר לארוחת בוקר.
העניין הוא שפעם ניסיתי כזה בבית קפה בלונדון וממש לא אהבתי את המרקם אז די שיחררתי את זה.
אבל השבוע עם כל האיזון של אחרי החגים, התחשק לי עוד רעיונות לארוחות בוקר מהירות ומזינות והחלטתי לנסות שוב.
בגלל שזה ארוחת בוקר ובגלל שאני אוהבת לשחק עם טעמים, החלטתי להכין את שיבולת השועל בטעם… קפוצ׳ינו! יס!
זה יצא ממש טעים בעיני, כמו מין מוקה סמיכה ומפנקת.
לא ממש ידעתי איך לקרוא למנה הזו אז הלכתי על- דייסת שיבולת שועל בין לילה, נחמד נכון?
אתם יכולים להכין את הדייסה באיזה טעם שאתם רוצים ולהוסיף כמה הפתעות שבא לכם.
אני כל כך התלהבתי מזה שמרגיש לי שבקרוב הולך להיות פה חתיכת ספיישל של שיבולת שועל ללילה.
זהו, זה אני להיום, קצר וקולע כי אנחנו נפגשים פה גם מחר עם עוגיות אגוזים מ 4 מרכיבים ב 4 טעמים- שווה!