GIFT CARD התחבר/י

נגיסי כרובית בתנור


טוב אז! היום יום שמח מאוד בבלוג.

חוץ מזה שעולה מתכון קליל וטעים מאוד של נגיסי כרובית בתנור קריספיים מושלמים, יש לי גם חדשות 🙂

אחרי שבועות של תיכנונים וחפירות היום רישמית נפתחה קבוצת פייסבוק!!!!

נגיסי כרובית בתנור

אני כבר המון המון זמן רוצה לפתוח לנו קהילה שתהיה של הבלוג ולפני כמה שבועות פתאום זה היכה בי-

להזמין את דניאל אהובתי (הלא היא Cheffa Vegan) להצטרף אליי ולפתוח את הקהילה ביחד.

כן כן כן! אז… הקבוצה נפתחה היום בבוקר וכבר יש בה הרבה מעל 2000 (!!!) חברות ואנחנו כל כך מתרגשות.

זו קהילה שכל כולה אוכל טבעוני וזה מרחב מקסים וטעים לחלוק בו מתכונים, בישולים, המלצות על בתי עסק ומוצרחם טבעוניים.

יהיו לנו שם פעילויות מדהינות (כבר יש פעילות השקה מטורפת!) ובקיצור- זה מרגש כל כך 🤩

מחכה לראות אתכן שם.

נגיסי כרובית בתנור

והנה כבר מתכון להכין וללכת לשים תמונה בקבוצה- המתכון החדש שהרגע עולה לפה 😍

נגיסי כרובית בתנור ללא טיגון, קריספיים וכל כך קלים להכנה שלא נעים לי חחח

קיצור- תכינו ותהנו!!!

נגיסי כרובית בתנור

פרסום בשיתוף קוואקר

נגיסי כרובית בתנור


הכנות
15 דקות
בישולים
30 דקות
מתי מוכן
עוד 45 דקות

מה צריך

נגיסים (12-15 חתיכות)

400 גרם כרובית מבושלת (קרה, לא חמה. אפשר משקית של קפוא)

1 כוס שיבולת שועל מהירה להכנה קוואקר

1 שן שום

⅓ כוס טחינה גולמית

⅓ עד ½ כוס קמח כלשהו

מלח על פי טעם

ציפוי

½ כוס שיבולת שועל מהירה להכנה קוואקר

½ כוס פירורי לחם

מעט שמן

מה עושים

נגיסים

להדליק תנור על 210 מעלות

במעבד מזון להניח את כל מרכיבי הנגיסים (ללא הציפוי

לעבד לתערובת אחידה (לא לעבד לכדי משחה, תערובת גרגירית זה טוב)

להרטיב ידיים ולהכין כדורים בגודל כדור פלאפל קטן

ציפוי

במעבד מזון או בלנדר לטחון שיבולת שועל ופירורי לחם לתערובת דקה

לגלגל כל כדור בתערובת הציפוי

לזלוף מעט שמן מעל כל כדור ולהניח ברווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה

לאפות 25-30 דקות עד שזהוב וסדוק

לקרר מעט לפני הגשה



הערות והמרות:

  • במקום כרובית אפשר ברוקולי
  • אפשר שיבולת שועל ללא גלוטן
  • כמות הקמח תלוי בכמה הכרובית שלכן מלאה בנוזלים, אל תוסיפו יותר מידי שלא יהיה דחוס
  • אפשר להקפיא לפני / אחרי אפייה
  • במידה ורוצות לטגן, ממליצה להוסיף עוד 3-4 כפות קמח

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים