GIFT CARD התחבר/י

לביבות גבינה מתוקות טבעוניות


היי חברות וחברים וחג חנוכה שמח!

וואי וואי איזה צחוקים עם המתכון שעולה היום… 😂

אז מעשה שהיה כך היה-

אתמול בבוקר קיבלתי הודעה מאחת העוקבות אם אני יכולה בבקשה להכין מתכון שהיא מאוד מתגעגעת אליו-

לביבות גבינה מתוקות טבעוניות (כמובן שהיא מתגעגעת לגירסה הלא טבעונית וביקשה גירסה טבעונית)

נאלצתי להגיד לה שאני לא מכירה את המנה הזו…

לביבות גבינה מתוקות טבעוניות

עד מהרה כבר הייתי בגוגל וגיליתי שבהחלט יש דבר כזה לביבות גבינה ושאני בכלל לא ידעתי!

העליתי סטורי אם יש עוד אנשים שמכירים לביבות גבינה מתוקות ובואו נגיד שהאינסטגרם שלי תוך עשר דקות איבד את זה לגמרי.

כבר 24 שעות שאני לא מספיקה לקבל הודעות וכמעט כולן באותו נוסח- ״בטח! זה מאכל רוסי וקוראים לו….״

וכאן מתחיל החלק המצחיק- כל משפט כזה נגמר עם שם אחר 😂

לביבות גבינה מתוקות טבעוניות

איך זה הגיוני שיש מנה שיש לה כל כך הרבה שמות ברוסית?! מה הולך פה? חחח

היו גם כאלו שקראו לזה שלוליות גבינה או שלוליות גבינה טבעוניות אבל אני מתנגדת נחרצות לשם הזה ואין אפילו צורך להסביר למה.

בכל מקרה, יצאתי למשימה לטבען את המנה הזו, חייבת להגיד שזה היה די קל.

המבחן האמיתי יהיה האם זה דומה בטעם למתכונים המקוריים.

אני לא יודעת כי לא טעמתי את המקורי אבל אני יכולה להגיד לכן שהמתכון הטבעוני הנ״ל הוא חתיכת מתכון טעים!!!

חג שמח ❤️

לביבות גבינה מתוקות טבעוניות

לביבות גבינה מתוקות טבעוניות


הכנות
10 דקות
בישולים
10 דקות
מתי מוכן
עוד 20 דקות

מה צריך

לביבות (12-15 חתיכות)

250 גרם גבינה לבנה טבעונית לבחירתכן (אפשר בהכנה ביתית)

3 כפות רסק תפוחים

2-4 כפות סוכר חום (תלוי בטעם האישי)

1 כפית כל מרכיב- תמצית וניל, מיץ לימון

⅓ כוס קמח

½ כפית אבקת אפייה

להגשה

1 כף אבקת סוכר

כל תוספת שאוהבים- מייפל, פירות יער, שוקולד צ׳יפס, תותים וכו

מה עושים

לביבות (הערות חשובות בתחתית המתכון)

בקערה לערבב טוב בעזרת מטרפה או מזלג את כל המרכיבים

להניח במקרר 5 דקות

לחמם על אש בינונית מחבת נונסטיק (חשוב מאוד מחבת נונסטיק- טפלון)

להעביר כפות של בלילה למחבת (מי שאוהבת יכולה לטגן במעט חמאה או שמן קוקוס)

לכסות את המחבת ולחכות 2-3 דקות עד שהדפנות של הלביבות יציבות והלביבה מעל שחומה בחלק התחתון

להפוך ולצרוב 2-3 דקות (לא צריך לכסות)

להגיש מיד עם אבקת סוכר מעל



הערות והמרות:

  • תנסו לעשות תלוליות קטנות אבל גבוהות ולא פנקייק דק ורחב (פשוט לשים כף בלילה במחבת ואז ישר מעליה עוד חצי כף)
  • שימו לב-הלביבות מאוד רכות! כשאתם הופכים אותן תעבדו עם תרבד ובעדינות
  • לא צריך שמן על מחבת נוסטיק, זה עניין של העדפה למי שאוהב טעם קצת מטוגן
  • אני מציינת שוב- אתן חייבות לעבוד עם מחבת נונסטיק טובה אחרת זה ידבק- במידה ואין לכם, שימו הרבה שמן או חמאה על המחבת
  • בשום אופן לא להכין את המתכון הזה עם מחבת נירוסטה (הכל ידבק למחבת)

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים