הופה! איזה מתכון מושלם עולה לפה היום- יווווו איזה כיף!
שניצל תירס טבעוני ביתי שכל כך הרבה מכם ביקשו ורצו ואני כל כך מבינה למה…
חלק לא קטן מאיתנו סוג של גדל על השניצל הזה ואני חושבת שאין הרבה ילדים שלא אוהבים אותו.
אז החלטתי, בעקבות הסגר הנחמד, להכין מתכון לשניצל תירס אבל ביתי וטבעוני ככה שכולם יכולים להנות.
הבלילה שלו ממש נוחה לעבודה ואפשר לעשות ממנו מלא צורות אז מי שרוצה להכין עם הילדים זה פיקס.
אין לכן ילדים? אתם לא ילדים בעצמכם? אבל אתם עדיין אוהבים שניצל תירס?
ברור! המתכון הזה מתאים גם למבוגרים שבינינו 🙂
נתתי לכם במתכון שתי אופציות, אחת טיגון ואחת אפייה.
בעיני שתיהן יוצאות טוב אבל אין ספק שבמחבת הוא יוצא יותר קריספי…
וגם יש לי טריק- אם יש לכם מחבת נונסטיק איכותית אתם יכולים להשתמש בממש קצת שמן.
אני די מכורה למחבת שקשוקה של מורפי ריצ׳ארדס שהם שלחו לי במארז המדהים כשעברנו דירה ומאז שהיא הגיעה אני משתמשת בה בערך לכל דבר שאני שמה על הגז 😜 היא גם נכנסת לתנור אז בכללללל!
וגם עוד טריק- אפשר בלי בעיה לטגן בשמן זית וזה יוצא מושלם בעיני ממש גם עם שמן זית.
בקיצור- מה אתם אומרים? עוד מתכון סגר מהמם?
דרך אגב, זה מתכון שהייתי מלמדת בסדנאות הפרונטליות שהייתי מעבירה במשך 3 שנים והוא נשמר אצלי במערכת כסוד כמוס.
אז זה יום די מרגש שהוא יוצא לו ככה החוצה לאור.
אני מקווה (ודי בטוחה) שאתם הולכים ממש להנות ממנו.
תשלחו לי תמונות!
בשיתוף מורפי ריצ׳ארדס