שלום שלום- אתם מוכנים?
כי אנחנו מתחילים עם המרתון השנתי שלנו- מרתון החגים!
וכמיטב המסורת אנחנו מתחילים עם מתכונים לראש השנה, מתכונים טבעוניים לראש השנה כמובן 🙂
עכשיו, השנה החלטתי לשבור את כל הסטיגמות ואולי גם לשבור את הרשת על הדרך.
במקום להכין עוד מנה שהיא תוספת שמכינים רק כדי לצאת מידי חובה החלטתי להכין מנה שפשוט משנה את כל חוקי המשחק!
בטטות בתנור בצ׳ילי מתוק, קריספיות בשוליים, רכות ונמסות במרכז ועם רוטב פשוט ממכר.
אני כל כך אוהבת מתכונים לחג שהם כאלו פשוטים.
כי לא תמיד יש זמן והרבה מאוד מהפוקוס הולך דווקא לעוגות ולעיקריות אז מתכון לבטטות בתנור שהוא מיוחד, מרשים וקל להכנה זה פשוט ניצחון.
אתם יודעים, אחת השאלות ששואלים אותי הכי הרבה זה איך לא נגמרים לי הרעיונות למתכונים.
לעולם לא נגמרים לי הרעיונות ובתקופה הזו של החגים אני פשוט יוצאת מכלל שליטה!
הפלאפון שלי מלא בפתקים שמחולקים לפי כל חג ולפי כל חלק בארוחה ואתם יודעים מה החלק הקשה?
החלק הקשה הוא לא לחשוב על רעיונות… החלק הקשה הוא לבחור מבין כל הרעיונות שיש לי, איזה נכנסים למרתון הזה ואיזה יחכו לשנה הבאה.
למזלכם הבטטות המושלמות האלו בתנור נכנסו למרתון של 2020 ותקשיבו- יאמ!
הלוואי וחוץ מהתמונות הייתי יכולה להעביר לכם דרך המסך את הריח ואת הקריספיות ואת הרכות. מושלם.
תכניסו לכם את המתכון לרשימה שלכם של מתכונים לראש השנה לערב חג ואל תפספסו- זה אחד הטעימים שהיו פה אי פעם.