היי היי!
זהו, הגענו למתכון האחרון חביבון רגע אחד קטן לפני שהבלוג הופך כולו לחגיגה אחת שהיא כל כולה שבועות…
והחלטתי לסיים את תקופת המתכונים ה׳רגילים׳ עם עוד מתכון אסייתי קלאסי- מוקפץ ברוטב סצ׳ואן טבעוני כמובן ועם מלא הפתעות טעימות.
השבוע היו לי 3 ימי צילום. שניים לשבועות ואחד לעוד פרוייקט מגניב ואני ממש ממש עפה על כמה זה כיף לחזור לעבוד עם אנשים.
סוף סוף ימי צילום, ולחץ ובלאגן ומאפרות וצלמים ולו״ז וטייקים- איך התגעגעתי לזה.
לא הבנתי כמה אני מתגעגעת לזה עד שהחודש עם הסרת המון מההגבלות של הקורונה פתאום חזרנו בבום לעבודה.
זה לא שבקורונה לא עבדתי, גם בקורונה היה באמת בסדר טפו טפו אבל זה הכללללל היה אונליין.
ועכשיו פתאום להיות שוב ב׳שטח׳ עם כל הא.נשים וכל המסביב ושוב לפגוש קולגות שלא ראיתי מלא זמן… כמה כיף כמה כיף 🙂
מקווה שגם אצלכן החזרה לשגרה אחרי הקורונה מורגשת בצורה חיובית ואם לא, אם הקורונה טרפה אצלכן את הקלפים אני בטוחה שהאיזון יגיע ממש בקרוב.
בכל אופן, המתכון של היום!
הכנתי לנו רוטב ממש בסיסי אבל סופר טעים שאפשר לשלב עם המון סוגים של מוקפצים וירקות.
והכי כיף שגם אפשר להכין אותו מראש ולשמור בקרור לפחות שבוע ולהשתמש מתי שרוצים, נייס נכון?
קיצור- לכו להכין לארוחה הבאה שלכן ואנחנו נתראה פה ממש בקרוב עם מרתון שבועות השנתי שלנו! 🤩🤩🤩🤩
פרסום בשיתוף סקיני פסטה