שלום יפים ויפות 🙂
איכשהו התברגה לפה עוגת שוקולד וגבינה טבעונית באמצע יולי!
אבל זה תמיד זמן לעוגות מפנקות ואי אפשר להכין יותר מידי מתכונים כאלו לדעתי.
לכבוד מה הכנתי את העוגה הזו? אה!
אוקי, אז מה שקרה זה שלפני 3 שבועות פתחתי טיקטוק. אחרי המון המון זמן שהרגשתי שאין לי סבלנות או מקום לזה.
החלטתי לפתוח משתי סיבות-
חבר טוב מאוד שלי מתמחה בטיקטוק והוא לא עזב אותי עם זה שאני חייבת להכנס לשם ולהכניס לשם טבעונות.
והסיבה השניה היא שאני מאוד מאמינה בלהיות חלק מהקצב של מה שקורה בעולם הוירטואלי, בתור מי שזה המקצוע שלה ופחות או יותר חיה ברשת מהבוקר עד הערב.
אז כשהתלבטתי הרבה אמרו לי- מה? טיקטוק זה לילדים ולבני נוער ומה את קשורה לשם בכלל ולמה לך בכלל להכנס לזה?
ואני הרגשתי שדווקא בגלל זה אני רוצה להכנס לשם- כי בני נוער הם העתיד ולא רק שאני מרגישה צורך תמידי להתקדם עם העולם הוירטואלי, הרגשתי שיש הזדמנות להסברה טבעונית.
אז פתחתי טיקטוק. השאר היסטוריה.
היום, פחות מ 3 שבועות אחרי, יש לי שם 10K עוקבים ומאות אלפי צפיות בסרטונים (יש סרטונים עם קרוב לחצי מיליון צפיות- של אוכל טבעוני!).
ומעבר למספרים הפסיכיים האלו, נפתחה לי דלת משוגעת לדבר על טבעונות ולהציג טבעונות לאוכלסייה שלמה שעד לא מזמן לא ידעו שאני בכלל קיימת ואני מעולם לא פניתי בתכנים שלי אליהם.
אני מתרגשת כל פעם שהם שואלים שאלות על טבעונות, נפתחים שם דיונים מדהימים (וגם קשים) ובעיקר אני מראה שיש אלטרנטיבה.
וחוץ מזה, פשוט כיף שם בטירוף! מקום להיות פחות מלוטש, חופשי יותר, קליל יותר, מהיר יותר ופשוט ולעניין. 🙂
אז את העוגה הזו הכנתי לכבוד 10K עוקבים בטיקטוק.
והנה, גם כל מי שכאן זכה כי היא מדהימה, גבוהה, טעימה, רכה ופשוט יאמי.
איך אפשר לטעות עם עוגת שוקולד טבעונית? אי אפשר.
תהנו- אוהבת אתכם. ❤️