GIFT CARD התחבר/י

עוגת גבינה ושוקולד טבעונית


וואי כמה זמן אני רוצה להכין עוגת גבינה ושוקולד טבעונית!

אני הרי לא חובבת שוקולד, אני אוהבת שוקולד רק בגרסאות ממש מסוימות ושוקולד וגבינה זה שילוב שתמיד אהבתי, מאז שאני ילדה.

קיצור לחג הזה שכמו שכבר אמרתי, זה השבועות עם המרתון הכי טוב שהיה פה אוור, הכנתי סוף סוף את העוגה הזו, והיא יצאה באמת- פסיכי!!!

מוסית, אוורירית, גבוהה, קרמית כ"כ.

קיצור מיד להכין!

עוגת גבינה ושוקולד טבעונית

עוגת גבינה ושוקולד טבעונית


הכנות
25 דקות
בישולים
מתי מוכן
עוד שעתיים וחצי

מה צריך

לתחתית

150 גרם ביסקוויטים

1 כף אבקת קקאו

½ כוס שמן קוקוס או חמאה טבעונית

למילוי

¾ כוס של קצפת טבעונית

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

½1 גביעים ממרח סויה בטעם טבעי של תנובה ALTERNATIVE

300 גרם שוקולד מריר

2 כפות אבקת קקאו

לגנאש

100 גרם שוקולד מריר

⅓ כוס שמנת מתוקה

מה עושים

תחתית

מרסקת ביסקוויטים, מוסיפה קקאו ושמן קוקוס/חמאה טבעונית

מערבבת הכל לבלילה אחידה

מילוי

מקציפה טוב קצפת טבעונית ופודינג וניל

מוסיפה ממרח סויה ומקציפה

מוסיפה שוקולד מריר מומס וקקאו ומקציפה שוב עד שזה יציב ונוקשה

הרכבה

מהדקת את בלילת התחתית לתבנית

מעל זה שמה את המילוי ומשטחת היטב

מניחה שעתיים במקפיא.

ממיסה ביחד את מרכיבי הגנאש

מוציאה את התבנית מהמקפיא (כעבור שעתיים) שופכת את הגנאש מעל, מחזירה למקפיא לפחות לחצי שעה

לפני הגשה, מפזרת על זה עוד קצת שוקולד וזהו אפשר לחתוך ולהגיש וואו כל כך טעים חג שמח!



בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים