GIFT CARD התחבר/י

פנקייק במילוי שוקולד


אשכרה מקרה קלאסי של- לא התאפקתי.

מה קשור פוסט חדש ביום שבת?

אז ככה…

אתמול, דניאל ואני דיברנו (אנחנו מדברות מאה פעם ביום, זה לא חריג) והיא אמרה לי שהיא מרגישה שהקורונה פוגעת לנו ביחסים (כי אנחנו לא נפגשות כמו תמיד)

אז החלטנו שהיא תבוא לפה בשבת ונכין ביחד משהו ממש טעים שאולי גם נעלה לאינסטגרם לשיפור המצב רוח.

פנקייק במילוי שוקולד

החלטנו (לבקשת דניאל) להכין פנקייק במילוי שוקולד שזה שדרוג מטורף לסתם פנקייק טבעוני רגיל ופושטי 🙂

אז היא הגיעה לפה היום בבוקר והתחלנו להכין ואז כשזה היה מוכן הבנו תוך רגע שאין מצב שהדבר המהמם הזה עולה רק לאינסטגרם…

זה היה פשוט טעים מידי ויפה מידי בשביל לא להעלות את זה לבלוג שלי ולניוזלטר שלה.

פנקייק במילוי שוקולד

אז אחרי שהכנו, צחקנו, דיברנו, שתינו קפה ודיברנו עוד קצת ואחרי שדניאל נסעה להורים שלה, התיישבתי לערוך את התמונות ולכתוב לכם את הפוסט.

אז כן, יום שבת ואני בדרך כלל לא עובדת בשבת בכלללל אבל אלו לא ימים רגילים, אלו ימים בצל הקורונוש שהפכה את העולם להזוי ושבת זו כבר לא שבת.

הרבה יותר היה חשוב לי לפנק אתכם במתכון מדהים (שאפשר לגמרי להכין עם ילדים) מאשר לנוח, כי בקצב הזה עושה רושם שכולנו הולכים ׳לנוח׳ הרבה בבית בזמן הקרוב.

אז יאללה רוצו להכין ותשלחו לי תמונות ושיהיה לכם טעים ומתוק ומשמח.

נשיקות!

פנקייק במילוי שוקולד

פנקייק במילוי שוקולד


הכנות
5 דקות
בישולים
20 דקות
מתי מוכן
25 דקות

מה צריך

פנקייק (8-10 חתיכות גדולות)

יבשים

2 כוסות קמח כוסמין לבן / חיטה לבן

2 כפיות אבקת אפייה

¼ כוס סוכר חום

קורט מלח

רטובים

2 כוסות חלב סויה / שקדים

2 כפיות תמצית וניל

¼ כוס שמן

מילוי

200 גרם שוקולד מריר מומס

לטיגון

כמה כפות חמאה טבעונית או שמן קוקוס / שמן בישול

מה עושים

מילוי

להעביר כפות של שוקולד מומס על נייר אפייה על תבנית כמו שלוליות קטנות

להכניס למקפיא ל 20 דקות

פנקייק

בקערה לערבב מרכיבים יבשים

בקערה נוספת לערבב מרכיבים רטובים

להעביר תערובת יבשה לרטובה ולערבב טוב עם מזלג או טורף ידני

לחמם מחבת נונסטיק (חובה נונסטיק!) ולהניח במרכז כפית חמאה טבעונית / שמן

להעביר מצקת של בלילה מעל החמאה

להניח במרכז הבלילה שעל המחבת שלולית שוקולד קפוא מהמקפיא ולכסות בעוד בלילה

להפוך כשמפיעות בועות ולטגן עוד כמה רגעים

הגשה

להניח בערימה, לשפוך מעל עוד שוקולד ועוד תוספות שאתם אוהבים

לזלול חם וטעים! 🙂



הערות והמרות:

  • אפשר למלא בחמאת אגוזים או כל רוטב אחר (ריבה יאמי!)
  • אפשר חצי חצי עם קמח מלא

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים