שלום חברות וחברים.
קודם כל אני חייבת לכם עדכונים על גורי החתולים (למי שלא יודע מה מדובר אני ממש ממליצה לקרוא את הפוסט האחרון שעלה לבלוג)
אז נכון להיום שניהם עדיין בחיים, הם ממש רוצים לשרוד ולחיות וממש מנסים להתחזק, כרגע עדיין חלשים ומאוד מאוד קטנים.
אחד מהם מההתחלה היה הרבה יותר חלש ולא חשבנו שהוא יעבור את הלילה. הוא עדיין במצב לא ממש טוב אבל הוא אוכל ויש לו אנרגיה שזה משמח 🙂
ועכשיו בואו נדבר קצת על מתכונים לקיץ.
מרגיש לי שעם כל הקורונה איכשהו עברנו מחורף לקיץ בבום. הקורונה שיבשה את כל המעבר העדין של האביב ופתאום נהיה ממש חם.
ויחד עם החום הזה מתחשק לי ובטח גם לכם, מתכונים קלילים וקרירים ומרעננים.
לפני כמה ימים עשיתי סקר באינטגרם ושאלתי איזה מתכונים של אוכל (לא קינוחים) לקיץ הייתם רוצים.
ממש הפתעתם אותי! ממש הרבה מכן ביקשו סלט מנגו וסלט פפאיה, מאיפה הבאתם את זה?
והרבה ממש (הכי הרבה) ביקשו ספרינג רולס קרים עם רוטב מעניין, שזה מה שהולך לעלות מחר (!)
אחר כך עשיתי סקר דומה ושאלתי איזה ארטיקים או גלידות אתם הכי רוצים ומלא מלא מלא ביקשו שוקובו טבעוני.
אני כמו שאתם יודעים לא כזה בקטע של שוקולד ככה שאם כבר ארטיק גלידה אני תמיד הייתי מעדיפה תותי פרוטי אבל אני יכולה להבין למה שוקובו טבעוני זה מתכון ממש מתבקש.
אז ביקשתם ועכשיו אתם מקבלים- מתכון לשוקובו טבעוני עם שדרוגים והפתעות כמו שאני אוהבת 🙂
תהנו.