GIFT CARD התחבר/י

עוגיות קוקוס לפסח טבעוניות


היי יפות ויפים.

איך עובר עליכם החג? ממש תקופה משונה ולי מרגיש שמצד אחד מתרגלים מצד שני זה נהיה אפילו יותר מוזר כשמתרגלים.

אין ספק שאני כבר לגמרי בשגרת קורונה.

יש לי 4 שיעורי פילאטיס כל שבוע בזום, יש לי מתכונים לבלוג פעמיים שלוש בשבוע.

יש כל מיני דברים שאני עובדת עליהם לתקופה שאחרי הקורונה, בקיצור נוצרה לה שגרה.

עוגיות קוקוס לפסח טבעוניות

איכשהו, בזמן הזה שבו כמעט אין עבודה פר סה הזמן התמלא בעשייה חופשית ויצירתית כזו או אחרת וזה ממש כיף.

מקווה שגם אתם מוצאים נקודות כיפיות בתקופה הזה עם כל הקשיים.

בכל אופן אנחנו באמת בפסח הכי מוזר שיש אז אני מנסה גם בבית וגם פה בבלוג להרגיש קצת יותר חגיגי וביתי.

והיום, מתכון לעוגיות קוקוס לפסח טבעוניות וטעימות כל כך.

עוגיות קוקוס לפסח טבעוניות

החלטתי להעלות את המתכון הזה לא רק כי כל כך הרבה מכם ביקשו אותו אלא בעיקר כי הוא פשוט כזה פסח נכון?

זה מזכיר לי את פסח ממש!

ועכשיו כשאין באמת פסח כרגיל כיף להכין מתכונים כאלו שמזכירים לי איך היה החג בדרך כלל.

עוגיות קוקוס לפסח טבעוניות

את העוגיות האלו היינו רואים עכשיו בכל מאפייה וסופר (בגירסה הלא טבעונית) וגם את העוגיות בוטנים שהכי נדבקות לשיניים 😜

אז במקום לראות אותן במאפיות פשוט נכין בבית!

שימו לב בבקשה לא לשנות שום דבר במתכון ולהקפיד לדחוס את העוגיות טוב טוב כמו בהוראות כדי שהן לא יתפרקו.

חג שמח ❤️

עוגיות קוקוס לפסח טבעוניות

עוגיות קוקוס לפסח טבעוניות


הכנות
20 דקות
בישולים
20 דקות
מתי מוכן
עוד 40 דקות

מה צריך

עוגיות (10-12 חתיכות גדולות)

¾ כוס מי חומוס מקופסאת שימורים של גרגירי חומוס (אין לזה תחליף… 🙂 )
⅔ כוס סוכר לבן רגיל
¾ כוס אבקת סוכר

2 כפיות קורנפלור
5 כוסות קוקוס טחון (350 גרם)

מה עושים

עוגיות

בקערה עמוקה להקציף מי חומוס במשך דקה

להוסיף סוכר לבן רגיל ולהקציף 10 דקות רצוף (שימו שעון)

להוסיף את כל שאר המרכיבים ולקפל פנימה בעזרת מרית עד שאחיד לחלוטין

אפייה

בעזרת כף גלידה להעביר כדורים לתבנית מרופדת בנייר אפייה (אין לכם כף גלידה? הערה בתחתית המתכון)

חשוב מאוד- לדחוס את הבלילה חזק מאוד ולהדק חזק בעזרת המרית לתוך הכף (לא משנה מה- לא לגעת עם הידיים)

לאפות על 180 מעלות 17-19 דקות עד שזהוב

לקרר לחלוטין לפני שנוגעים ולהגיש



הערות והמרות:

  • אם אין לך כף גלידה אתם יכולים לרפד בניילון נצמד כלי קטן עגול ועמוק שדומה בצורה לחצי כדור גלידה ולדחוס את התערובת לשם. להפוך את הכלי על התבנית כך שהכדור יפול על התבנית ואז לקלף את הניילון וחוזר חלילה. חשוב מאוד להדק חזק ושהכדורים לא יהיה גדולים מגודל של כדור גלידה
  • לפנים משורת דין אני מבקשת לא להחליף כלום במתכון
  • להקפיד להדק חזק את התערובת לכף- כדורים לא מהודקים יפתחו באפייה
  • לשמור בכלי סגור במקום יבש עד יומיים

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים