ערב טוב 🙂
כפי שאתם בטח שמים לב, המתכונים בשבועיים האחרונים עולים בכל מיני ימים קצת מוזרים.
אני לא אשקר לכם- זה לא קל לי! חחח
אני מאוד רגילה לסדר שלי וכשעובדים מהבית ומנהלים את העסק של עצמך שהוא עצמך, סדר זה ממש חשוב.
אבל בחודש חודשיים האחרונים יש לי המון מה לעשות, הרבה שינויים, הרבה התפתחויות והרבה דברים שאני עובדת עליהם.
לאט לאט הבנתי שאם אני רוצה לא לצאת מדעתי, אני אהיה חייבת לשחרר קצת.
מצאתי את עצמי עובדת על פוסטים בשעות ממש הזויות רק כי ממש היה חשוב לי שהפוסטים תמיד יעלו ביום שני.
פשוט לא יכולתי לשאת את המחשבה שאתם תחכו לפוסט והוא לא יעלה.
אבל אז הבנתי שאני אחת ואתם רבים ושאתם כנראה תאהבו אותי גם אני אעלה פוסט ביום שלישי ולא ביום שני 🙂
אז הנה- מתכון חדש בבלוג ביום שלישי בערב וזה חתיכת מתכון מדהים!
מישהו פה לא אוהב את השילוב המושלם של קוקוס ותפוז?
וואו איך אני אוהבת את זה…
כבר כמה וכמה פעמים שניסיתי להכין מתכון מוצלח למאפינס קוקוס ותפוז ותמיד יצא לי דחוס מידי.
אחרי כמה ניסיונות הבנתי משהו חשוב- במתכון הזה ספציפית, זה שסוכר חום הוא לח יותר מסוכר לבן זה מאוד קריטי.
בגלל שגם הקוקוס לח ובגלל שיש פה לא מעט מיץ תפוזים הסוכר החום ממש מכביד ואפילו הייתי אומרת הורס את התוצאה הסופית.
אשכרה הלכתי לקנות סוכר לבן במיוחד (כי אין לי בבית) כדי לעשות ניסוי וזה פשוט יצא כל כך הרבה יותר טוב.
אז לפנים משורת הדין אני ממליצה להכין את המתכון הזה כמו שהוא עם סוכר לבן והכל- תאמינו לי לא תתחרטו.