היי כולם.
מתכון אורח באמצע השבוע! איזה כיף.
אתמול בפעם המאתיים אלף קיבלתי בקשה בטיקטוק להכין מתכון לבצק עוגיות טבעוני.
אז החלטתי ללכת על זה סתם בקטע של כיף ומתכון מצחיק וקלאסי לטיקטוק.
אבל אז, כשזה היה מוכן אמרתי לעצמי- מהההה אין מצב שזה לא עולה לבלוג.
למי שלא מכיר, בצק עוגיות זה למעשה בצק של עוגיות לא אפויות אבל- הוא אכיל!
זאת אומרת שאין בו ביצים והקמח בו אם הוא קמח חיטה אז הוא אפוי בתנור ואם הוא קמח נטול גלוטן כלשהו אז פשוט משתמשים בו כמו שהוא.
אני בחרתי להשתמש בקמח שקדים שהוא די קלאסי בשביל בצק עוגיות.
זה יצא פשוט….. בצק עוגיות!
מה עושים עם זה אתם שואלות ושואלים?
אז ככה.
בצק עוגיות אפשר לאכול ככה כמו שהוא ישר מהרגע שמסיימים להכין.
אפשר גם לערבב אותו עם גלידת וניל טבעונית.
אפשר להקפיא אותו ולנשנש מתי שמתחשק.
ואפשר להשתמש בו בשביל… להכין עוגיות 🙂
או למלא עוגיות סדנוויץ׳!
קיצור, יש לי מלא רעיונות ואני בטוחה שגם לכם יהיו.
זה מתכון קלאסי להכין עם ילדים- 5 מרכיבים, 5 דקות עבודה, הכל בקערה אחת- מה צריך יותר מזה?
רוצו להכין 😍