GIFT CARD התחבר/י

קראק פאי בכוסות אישיות


שלום שלום מסיני!
אז נסענו לחופש, סוף סוף אחרי שנתיים ומשהו שלא יצאנו מהארץ (קורונה וזה וזה) ארזנו את עצמנו ואת השמנטון הקטן וירדנו לחצי האי האהוב עלינו בעולם.
אנחנו הולכים להיות פה שמונה ימים, אבל זה ממש לא אומר שמרתון שבועות השנתי של הבלוג לא ממשיך – להפך! הוא ממש ובגדול!!

והיום, קראק פאי מפורק בכוסות אישיות – וואו וואו.
רציתי למצוא דרך להנגיש יותר בקלות את הקינוח המושחת והטעים הזה ואז חשבתי – רגע, למה לא לפרק אותו? אה! עשיתי את כל השלבים הרגילים אבל ההגשה היא בכוסות אישיות מה שהופך את זה להיות קינוח קליל להכנה והגשה ואני ממש ממליצה לכם לנסות.

למי שלא מכירה את הקינוח הזה, הוא אחד הקינוחים הכי מושחתים שיש ואין מישהו או מישהי שלא עפים עליו מה שהופך אותו להיות די מושלם לשבועות.
לא לשכוח להוסיף גלידת וניל בין כל שכבה וגם מעל (או יוגורט טבעוני) גם כדי לעדן את הטעמים אבל בעיקר כדי לקשט את הקינוח בקתת צבע לבן חגיגי לכבוד החג.

תהנו ואנחנו נתראה עם עוד הרבה מאוד מתכונים בשבוע וקצת הקרובים…
ומי שרוצה לעקוב אחרי הטיול שלנו בסיני, הכל בסטורי באינסטגרם, מחכה לכן גם שם!

חג שמח 😃

קראק פאי בכוסות אישיות
פרסום ממומן בשיתוף קוואקר

קראק פאי בכוסות אישיות


הכנות
20 דקות
בישולים
20 דקות
מתי מוכן
עוד 40 דקות

מה צריך

שכבת פירורים (3-5 צנצנות אישיות תלוי בגודל)

½ 1 כוסות שיבולת שועל מהירה להכנה קוואקר

½ 1 כוסות שקדים קלוים

½ כוס סוכר חום

2-3 כפות שמן קוקוס / חמאה טבעונית מומסת

שכבת פודינג

1 כוס קרם קוקוס

1 כוס סוכר חום

⅓ כוס שמן קוקוס / חמאה טבעונית

3 כפות קורנפלור + ⅓ כוס חלב שקדים

שכבת גלידה / יוגורט

כמה כפות גלידת וניל טבעונית או יוגורט טבעוני מתוק

מה עושים

פירורים

להדליק תנור על 175 מעלות

במעבד מזון או בלנדר לעבד לפירורים את שיבולת השועל, השקדים והסוכר

להוסיף שמן קוקוס / חמאה ולערבב טוב

להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה ולפזר

לאפות 10 דקות עד שמעט שחום

פודינג

בקערית לערבב קורנפלור וחלב שקדים

בסיר להניח את כל שאר מרכיבי המילוי

להוסיף תערובת קורנפלור ולבשל על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עם מטרפה

כשהתערובת הופכת סמיכה ופודינגית להוריד מהאש

הרכבה

בכוסות אישיות להניח 2-3 כפות פירורים

מעל להניח 2-3 כפות פודינג

מעל גלידה / יוגורט וכן הלאה עד לחלק העיליון

לשמור במקרר עד הגשה (אם משתמשים בגלידה ממליצה להרכיב ממש לפני ההגשה ולהגיש מיד)



הערות והמרות:

  • את השקד הקלוי ושיבולת השועל אפשר להחליף בביסקווטים באותה הכמות
  • את קרם הקוקוס אפשר להחליף בשמנת טבעונית לבישול כלשהי

בית ספר וירטואלי לבישול!

    עקבו אחרי באינסטגרם

    קבלו עדכונים טעימים

      רוצים ללמוד
      לבשל טבעוני?
      מגוון סדנאות בישול
      מחכות לכם כאן-
      לפרטים נוספים