שלום שלום מסיני!
אז נסענו לחופש, סוף סוף אחרי שנתיים ומשהו שלא יצאנו מהארץ (קורונה וזה וזה) ארזנו את עצמנו ואת השמנטון הקטן וירדנו לחצי האי האהוב עלינו בעולם.
אנחנו הולכים להיות פה שמונה ימים, אבל זה ממש לא אומר שמרתון שבועות השנתי של הבלוג לא ממשיך – להפך! הוא ממש ובגדול!!
והיום, קראק פאי מפורק בכוסות אישיות – וואו וואו.
רציתי למצוא דרך להנגיש יותר בקלות את הקינוח המושחת והטעים הזה ואז חשבתי – רגע, למה לא לפרק אותו? אה! עשיתי את כל השלבים הרגילים אבל ההגשה היא בכוסות אישיות מה שהופך את זה להיות קינוח קליל להכנה והגשה ואני ממש ממליצה לכם לנסות.
למי שלא מכירה את הקינוח הזה, הוא אחד הקינוחים הכי מושחתים שיש ואין מישהו או מישהי שלא עפים עליו מה שהופך אותו להיות די מושלם לשבועות.
לא לשכוח להוסיף גלידת וניל בין כל שכבה וגם מעל (או יוגורט טבעוני) גם כדי לעדן את הטעמים אבל בעיקר כדי לקשט את הקינוח בקתת צבע לבן חגיגי לכבוד החג.
תהנו ואנחנו נתראה עם עוד הרבה מאוד מתכונים בשבוע וקצת הקרובים…
ומי שרוצה לעקוב אחרי הטיול שלנו בסיני, הכל בסטורי באינסטגרם, מחכה לכן גם שם!
חג שמח 😃
פרסום ממומן בשיתוף קוואקר